Naslovna Komercijalna grupa Igra koja je osvojila Internet: Ljubimci igraju za ljubimce!

Igra koja je osvojila Internet: Ljubimci igraju za ljubimce!

1
PODELI
Prihvatilište Dobra Nada friskies petface

Osećaj kada nekome ko je u nevolji pomognete, složićete se – neprocenjiv je. I zaista izreka „naše malo njima puno znači“ tada dobija smisao. Osećaj kada pomognete maci ili psu u nevolji podjednako stvara osećaj zadovoljstva, topline i sreće, jer ste nekome kome je ulica dom tog trenutka ulepšali i promenili dan. Upravo iz ovih razloga pre samo 16 dana pokrenuta je nagradna igra u Srbiji, igra u kojoj MAČKE I PSI igraju za MAČKE I PSE bez doma, igra koja je pokazala mnoga VELIKA SRCA!
I ono što nas je najviše obradovalo je činjenica da je igra – možemo slobodno reći – srušila Internet. Za samo 16 dana priključilo se preko 200 pasa i mačaka, onih koji imaju sreće da žive u toplim domovima, siti i srećni, onih koji sada igraju za pse i mačke koje život nije ovako mazio.
Nemojte biti tužni, jer je igra tek počela i pred nama je još osam meseci ludog igranja, zabavljanja, divnih pričica, fotografija i mnoooogo glasova. Sve što sada treba da uradite je da odaberete fotografiju svog psa ili svoje mace, postavite je u odabrani album na OVOM LINKU i u kratkoj poruci (od 140 karaktera) napišete zašto i za koga želite da se igrate. Da li je to neka organizacija u Srbiji, azil, Društvo za zaštitu životinja,.. – odluka je na vama!
Uskoro dobijamo i pobednike PRVOG CIKLUSA, a vi budite sa nama i pogledajte kako ćemo njih nagraditi za humanost i želju da pomognu ! 😀 Čekamo i vaše fotografije!

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.