Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET ROGZ: Najkvalitetniji i najveći izbor igračaka za vaše pse!

ROGZ: Najkvalitetniji i najveći izbor igračaka za vaše pse!

0
PODELI
igračke petface

igračke: Kada su pitanju naši najbolji četvoronožni prijatelji, igranje je bez sumnje na vrhu spiska njihovih životnih prioriteta. To i ne treba da čudi, s obzirom na to da osim što se zabavljaju, oni kroz igru istražuju svoju okolinu i uče. Dakle, igranje doprinosi razvoju kako fizičkih, tako mentalnih sposobnosti.

Pročitajte još: Saznajte zašto su posude za hranu i vodu brenda Rogz savršen izbor za vaše ljubimce!

igračke petfaceDakle, sada kada smo razjasnili zbog čega je igranje potrebno i važno našim krzenim prijateljima, na red dolazi i igračke. Ne treba posebno napominjati da psi kao igračke doživljavaju svaki predmet koji im se nađe u vidnom polju. O tome svedoče brojna izgrižena obuća, nameštaj, rokovnici. Da zanemarimo štetu na stvarima u našem domu, ovakve navike naših ljubimaca nisu nimalo bezbedne. Naime, oni na taj način riziikujuda u svoj organizam unesu deo nekog predmeta ili njegovu celinu. To možda zvuči bezazleno, ali imajte na umu da strano telo u organizmu može izazvati ozbiljne zdravstvene probleme. Pored toga, materijali od kojih su pojedine stvari proizvedene za ljubimce mogu biti toksični.

Pogledajte još OGRLICE I AMOVE iz ROGZ asortimana!

igračke petfaceStoga, preporučujemo vam da radom sa ljubimcem i sistemom kazna-nagrada vašem mališanu jasno stvorite svest o tome koje su njegove igračke. To može iziskivati puno vremena i strpljenja, ali u pitanju je zdravlje vašeg ljubimaca.
Dakle, s obzirom na to da igračke pomažu psima u odrastanju, učenju društvenih odnosa i razvijanju veštine komunikacije, njihovom izboru treba pristupiti sa povećanom pažnjom. Stoga, predstavljamo vam brend Rogz. Ovaj proizvođač u svoj asortiman je uvrstio veliki broj igračaka koje su svojim oblikom prilagođene veličini vašeg psa i njegove vilice. Pored toga, jedan od osnovnih principa u proizvodnji je korišćenje postojanih i bezbednih materijala. Kada tome dodamo i najoriginalniji dizajn, shvatićete zašto psi širom sveta obožavaju Rogz.

igračke petface

Među igračkama možete naći ogroman broj loptica od najrazličitijih neškodljivih materijala. U asortimanu Rogz igračaka nalaze se i gumirane kosti i lutke, sa svetlećim elementima i zvučnim mezanizmima

Iskoristite predstojeće praznike da se sa vašim ljubimcem izigrate u prirodi. Ne samo da uživanje i smeh neće izostati, već je to i siguran način da podignete kvalitet odnosa sa vašim psom.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.