Naslovna VESTI Isidora Bjelica: „Ne pada mi na pamet da te prelepe vintidž bunde...

Isidora Bjelica: „Ne pada mi na pamet da te prelepe vintidž bunde bacim u kontejner“!

3
PODELI
isidora bjelica petface

150 šerova i preko tri ipo hiljade komentara sakupila je književnica Isidora Bjelica, nakon što je objavila svoj stav o nošenju prirodnog krzna! Na njenoj Facebook stranici, vrlo oštro je poslala poruku svim onima koji, kako kaže, „maltretiraju svaku ženu koja nosi krzno“.

isidora bjelica petface

– Dakle jednom da razjasnimo za svagda, hare krišne braniteljke nutrija i činčila skinite mi se više sa grbače! Ako dobijate silne donacije od zapada da maltretirate ljude po ulicama evo za te pare odmah otkupite bunde koje sam nasledila od bake i prabake i ja ih više neću nositi, u suprotnom ne pada mi na pamet da te prelepe vintidž bunde koje me greju i koje su moje nasledstvo bacim u kontejner ili ne nosim da biste vi bile srećne i da biste punile svoje nevladine džepove novcem tako naglo prosvetljene!

BRAVO: „Hugo Boss“ prestaje da koristi i prodaje životinjsko krzno!

isidora bjelica petface

Pored toga prestanite da jedete meso i nosite kožne cipele, perjane jakne, budite dosledne, jer ne znam zašto je nutrija ugroženija od jadne svinje, teleta ili pileta? Ako imate svoj krstaški rat za nutrije i glodare, pozdravljam to, kao što pozdravljam svaku akciju koja ne ugrožava drugo biće, ali vodite ga sa kožarskom industrijom i prodavcina krzna, a ne sa nama koje imamo svoje bunde starije od vas samih, poručila je Isidora Bjelica.

I modni dizajneri za zabranu uzgoja životinja radi krzna!

Ona je dodala i da „svaki bajati trend koji dođe sa zapada nađe svoju sektašku zamlatu koja misli da ima pravo da maltretira drugu osobu“!

isidora bjelica petface

– Pored svih ostalih ludaka imamo i lokalne hare krišne, zastupnike apartnih i izlapelih američkih trendova koje su naprasno pronašle svoju životnu misiju u mlatretiranju ženskih osoba koje nose krzno. Protestujte pred radnjama, oslobodite male nutrije iz zatvora, usvojite činčile i hodajte gole, ali ostavite na miru obične žene koje se u svojim nasleđenim ili starim bundama greju po ovoj depresivnoj zimi i to im čini život malo lepšim. Niti ubijam životinje, niti ih dilujem. To što nosim nasleđene prelepe bakine i prabakine bunde i kepove ne treba da vas interesuje. Uostalom ja sam zgranuta šta radite jadnim malim paradajizima i šargarepama koje pate dok ih kasapite pa vas ne diram, dodala je Isidora i dobila veliku podršku svojih fanova!

Da li nosite krzno?

Izvor, Foto: facebook.com/isidorabjelicapajkic

3 KOMENTARA

  1. A ja mislila kako je Isidora Bjelica jedno produhovljeno ,osjecajno i napaceno bice ,koje je u stanju osjetiti bol i patnju zivoga stvora.Jos jedna zabluda manje za mene.Srecno Isidora!

  2. A ja mislila kako je Isidora Bjelica jedno produhovljeno ,osjecajno i napaceno bice ,koje je u stanju osjetiti bol i patnju zivoga stvora.Jos jedna zabluda manje za mene.Srecno Isidora!

  3. to je ona ista osoba koja nije imala para da se leči pa su skupljali pare za nju? Strašno!
    Takva jedna uobražena, nadmena, bezosećajna osoba! Ja sam presrećna što nemam takvo odvratno, krvavao, otimačko nasleđe kao ona!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.