Isidora Bjelica: „Ne pada mi na pamet da te prelepe vintidž bunde bacim u kontejner“!

150 šerova i preko tri ipo hiljade komentara sakupila je književnica Isidora Bjelica, nakon što je objavila svoj stav o nošenju prirodnog krzna! Na njenoj Facebook stranici, vrlo oštro je poslala poruku svim onima koji, kako kaže, „maltretiraju svaku ženu koja nosi krzno“.

isidora bjelica petface

– Dakle jednom da razjasnimo za svagda, hare krišne braniteljke nutrija i činčila skinite mi se više sa grbače! Ako dobijate silne donacije od zapada da maltretirate ljude po ulicama evo za te pare odmah otkupite bunde koje sam nasledila od bake i prabake i ja ih više neću nositi, u suprotnom ne pada mi na pamet da te prelepe vintidž bunde koje me greju i koje su moje nasledstvo bacim u kontejner ili ne nosim da biste vi bile srećne i da biste punile svoje nevladine džepove novcem tako naglo prosvetljene!

BRAVO: „Hugo Boss“ prestaje da koristi i prodaje životinjsko krzno!

isidora bjelica petface

Pored toga prestanite da jedete meso i nosite kožne cipele, perjane jakne, budite dosledne, jer ne znam zašto je nutrija ugroženija od jadne svinje, teleta ili pileta? Ako imate svoj krstaški rat za nutrije i glodare, pozdravljam to, kao što pozdravljam svaku akciju koja ne ugrožava drugo biće, ali vodite ga sa kožarskom industrijom i prodavcina krzna, a ne sa nama koje imamo svoje bunde starije od vas samih, poručila je Isidora Bjelica.

I modni dizajneri za zabranu uzgoja životinja radi krzna!

Ona je dodala i da „svaki bajati trend koji dođe sa zapada nađe svoju sektašku zamlatu koja misli da ima pravo da maltretira drugu osobu“!

isidora bjelica petface

– Pored svih ostalih ludaka imamo i lokalne hare krišne, zastupnike apartnih i izlapelih američkih trendova koje su naprasno pronašle svoju životnu misiju u mlatretiranju ženskih osoba koje nose krzno. Protestujte pred radnjama, oslobodite male nutrije iz zatvora, usvojite činčile i hodajte gole, ali ostavite na miru obične žene koje se u svojim nasleđenim ili starim bundama greju po ovoj depresivnoj zimi i to im čini život malo lepšim. Niti ubijam životinje, niti ih dilujem. To što nosim nasleđene prelepe bakine i prabakine bunde i kepove ne treba da vas interesuje. Uostalom ja sam zgranuta šta radite jadnim malim paradajizima i šargarepama koje pate dok ih kasapite pa vas ne diram, dodala je Isidora i dobila veliku podršku svojih fanova!

Da li nosite krzno?

Izvor, Foto: facebook.com/isidorabjelicapajkic

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0