Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Izmučeni pas Ned imao samo 9 kila kada je pronađen i spasen

Izmučeni pas Ned imao samo 9 kila kada je pronađen i spasen

0
PODELI
izmučeni petface

Ako dobro razmislimo, zaista nije teško učiniti psa srećnim. Nekoliko poslastica, igra dobacivanja s vremena na vreme i činijice sa vodom i hranom su zaista i više nego dovoljno da naši četvoronožni prijatelji budu presrećni. Bez obzira na to koliko je lako ispratiti ovo, neki ljudi okrutno biraju da to ne urade.

Mešanca hrta je u februaru spasilo Kraljevsko društvo za prevenciju okrutnosti prema životinjama (RSPCA) i sa jedva 9 kila, on je bio najmršaviji pas kojeg su inspektori ikada našli živog.

izmučeni petfaceJadni i izmučeni pas, po imenu Ned, težio je 50 odsto manje od težine koja je preporučena za njegovu rasu i veličinu. Društvo za prevenciju okrutnosti je došlo do psa nakon što ih je pozvala Nedova vlasnica Maria Stanifort tvrdeći da je izmučeni Ned lutalica kojeg je pronašla na ulici. Pošto je utvrđeno da ovo nije istina, Maria je uhapšena i osuđena na kaznu zatvora u trajanju od 18 meseci.

Pročitajte još: SREMSKA MITROVICA: Jeziv slučaj napuštenog i bolesnog labradora!

Nakon što je Nedova priča počela da kruži, ljubitelji pasa su počeli da doniraju hranu i odeću kako bi jadni pas što pre popravio svoje zdravstveno stanje. Zahvaljujući RSPCA i divnim ljudima donatorima, Ned je povratio svoju težinu i izgleda zdravije nego ikada. Ovaj mešanac hrta sada ima novi dom, novu porodicu i tri psa drugara sa kojima može da se igra.

izmučeni petface– Dok Stanifort nije priznavala da je kriva za strašno stanje u kojem se Ned našao, drago nam je da je odlučila da pozove RSPCA i preda Neda. Ko zna koliko bi kuče izdržalo u paklu u kojem je živelo. Ned sada ima preko 60 ari placa da trči i uživa, kao i osnovne uslove za život, a i mnogo više od toga, rekli su iz Kraljevskog društva za prevenciju okrutnosti prema životinjama.

Pročitajte još: TASTE OF THE WILD: 10 zapovesti kada je u pitanju pravilna ishrana pasa!

Za sve pse koji imaju problem sa manjkom težine preporučujemo Pine Forest Canine hranu brenda Taste of the Wild. Ova hrana je odlična za sve rase pasa u svim fazama života kako bi ostali zdravi i vitalni. Takođe, ova hrana se sastoji od lako svarljivih proteina i masnoća koje će vaš pas iskoristiti kao optimalan izvor energije.

izmučeni petfaceTaste of the Wild – za zdravog i vitalnog psa! 🙂 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.