Naslovna VESTI PSI MAGIJA: Jelena beleži savršene trenutke svog sina sa udomljenim psom!

MAGIJA: Jelena beleži savršene trenutke svog sina sa udomljenim psom!

0
PODELI
Jelena petface

Jelena: O jednoj dami sa naših prostora u prethodnom periodu sa razlogom su pisali i svetski mediji. Radi se o Jeleni Simić Petrović, profesionalnom fotografu, koja je uspela da kroz objektiv aparata prenese ljubav njenog sina i njihovih udomljenih pasa.

Pročitajte još:
MAGIJA POSTOJI: Mama već 13 godina fotografiše ćerku, koja odrasta uz životinje!

Kada je Jelena pronašla jednomesečno štene labradora napušteno pored puta, ona ga je bez razmišljanja spasila i odnela svojoj kući. Tada nije slutila da će ova mališanka zapravo “spasiti” nju i njenu porodicu. Ova dama izjavila je za portal I love dogs:

Ponekada se i sama zapitam ko je spasio koga, zato što je Mina u naše živote donela istinsku radost, smeh i mnogo nezaboravnih trenutaka. S obzirom na to da uspomene blede, ja sam odlučila da ih sačuvam od zaborava tako što ću ih zabeležiti foto-aparatom. Sve prolazi, a fotografije ostaju.

Pročitajte još:
NEVEROVATNO: Pogledajte slike dva dečaka koji su „šaptači životinjama“!

Gospođa Simić Petrović je doslovno od trenutka kada je Mina zakoračila u njihov topli porodični kutak počela da beleži divne trenutke između njenog sina i malene labradorke. Valja napomenuti da se od prvog trenutka između Đorđa i spašenog psa razvila divna i duboka veza. Njih dvoje su večita inspiracija za stvaranje magičnih fotografija.

Jelena petface
Foto: Jelena Simić Petrović, Facebook

Pored Mine, u domu Petrović Savić, živi i pekinezer Miki, koga pored Mine, Jelena rado fotografiše.

Inače, opčinjenost psima i ne treba da čudi kada je ova dama u pitanju. Ona je odrastala uz životinje i od malih nogu su joj one bile pasija. Kasnije je tu ljubav spojila sa ljubavlju prema deci, a  rezultat će vas opčiniti.

Jelena petface
Foto: Jelena Simić Petrović, Facebook

Jelena ne planira da se ovde zaustavi. Ona ima ideju da počne da fotografiše i drugu decu sa njihovim kućnim ljubimcima, kako bi ovekovečila tu jaku sponu koja se rađa u odnosima ovih mališana.

Složićete se sa nama da su fotografije prava magija i da pokazuju istinsku ljubav i prijeljstvo između pasa i ljudi.

Foto: Facebook Jelena Simić Petrović

Pogledajte GALERIJU ovih magičnih fotografija:

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.