„Dao sam otkaz kako bih kajakom obišao Mediteran, a usput mi se pridružio pas!“

Šta je nagnalo čoveka koji je zvezda naše današnje priče da napusti sve i da krene na putovanje kajakom po zemljama Mediterana nije poznato. U jednom trenutku, ovaj mladi čovek je pronašao i psa, a put su nastavili zajedno.

Pročitajte još: Dao otkaz, prodao kuću i svu imovinu i sa mačkom krenuo u avanturu života!

kajakom petface„Dao sam otkaz na svom poslu kako bih obišao Mediteran kajakom. Krenuo sam do mog doma iz Barselone, pa zatim duž Sicilije obilazeći obalu i ostrva usput. Za tri godine prešao sam 5.000 kilometara. Rekao bih dovoljno sporo da ne propustim ništa.

Pročitajte još: ŽENA „ZMAJ“: Dala je otkaz i sedam godina putuje sa psom po svetu! (FOTO)

kajakom petfaceUsput sam našao psa koga sam poveo sa sobom. On sada živi na mom kajaku kao mornar. Zajedno smo otkrili mnoga mesta i kulture. Takođe, upoznali smo na nebrojeno  novih prijatelja. Što se nas tiče, avantura se nastavlja.“

Pročitajte još: Jedna mama (52) dala je otkaz na poslu i sada plete džepere za napuštene pse!

Fotografije ovog dvojca koji kajakom obilazi Mediteran redovno su postavljane na društvenoj mreži Instagram. Nećemo pretereti ako kažemo da ovaj Španac i njegov pas žive život iz snova. Izlasci i zalasci sunca, vedro zvezdano nebo, plavetnilo mora – sve je to njihova svakodnevnica. Noći provode u šatoru na mestu koje im učini najprihvatljivijim.

Rekli bismo život iz snova!

A šta vi kažete?

Pogledajte i GALERIJU I VIDEO ovog simpatičnog dvojca koji obilazi Mediteran kajakom


Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0