Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Štene Kala, sa ozbiljnim slučajem šuge i buva, uči šta je ljubav

Štene Kala, sa ozbiljnim slučajem šuge i buva, uči šta je ljubav

0
PODELI
kala petface

Ova mala princeza, Kala, skoro je izvučena iz lokalnog prihvatilišta. Prekrivenoj demodeksom, šugom, buvama i prljavštinom, ovoj malenoj duši je ozbiljno bila potrebna ljubav i briga posvećene osebe.

Otkad je prebačena kod veterinara, Kala je započela sa svojom terapijom kako bi se izborila sa problemom koji je imala na koži. Razumljivo, bila je potpuno preplašena i zbunjena, ali uz pomoć divnih ljudi koji joj pružaju pažnju, verujemo da će ubrzo naučiti šta je to prava ljubav.

Pročitajte još: PRETVORIO SE U KAMEN: Napušteni pas bojao se ljudskog dodira. A sada… (VIDEO)

Kala ima i brata po imenu Koa, i majku Moanu i svi se nadaju danu kada će moći da budu ponovo ujedinjeni kao zdrava i srećna porodica. Do tada, Kala treba da se oporavlja, ali i da ima operaciju trećeg kapka.

kala petfaceMalena lepotica će dobiti svu pažnju koja joj je potrebna pre nego što se ponovo nađe sa majkom i batom, a zatim i bude udomljena u domu za stalno.

Nažalost, uz svu brigu i pažnju, čak i ljubimci koji žive u domu često ne mogu izbeći napasti kao što su buve. Ukoliko je vaš pas često napolju, potrebno je preduzeti sve potrebne mere kako ne bi u vaš dom uneo buve.

Pročitajte još: NERAZDVOJNI: Rita i Dekster gladni i iznemogli, ali puni ljubavi!

Naša preporuka je Bispotix ogrlica koja pruža stalnu zaštitu od kožnih parazita do čak četiri meseca. Ona brzo deluje šireći eterična ulja po celoj dlaci. Dolazi u dve veličine, za male i srednje pse i za velike rase pasa.

kala petface Akitvni sastojak ove ogrlice zasnovan je na geraniol eteričnim uljima i deluje tako što blokira respiratorni sistem insekata i slabi lepljivi omotač pomoću koga se insekti drže za krzno ljubimca.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.