Štene Kala, sa ozbiljnim slučajem šuge i buva, uči šta je ljubav

Ova mala princeza, Kala, skoro je izvučena iz lokalnog prihvatilišta. Prekrivenoj demodeksom, šugom, buvama i prljavštinom, ovoj malenoj duši je ozbiljno bila potrebna ljubav i briga posvećene osebe.

Otkad je prebačena kod veterinara, Kala je započela sa svojom terapijom kako bi se izborila sa problemom koji je imala na koži. Razumljivo, bila je potpuno preplašena i zbunjena, ali uz pomoć divnih ljudi koji joj pružaju pažnju, verujemo da će ubrzo naučiti šta je to prava ljubav.

Pročitajte još: PRETVORIO SE U KAMEN: Napušteni pas bojao se ljudskog dodira. A sada… (VIDEO)

Kala ima i brata po imenu Koa, i majku Moanu i svi se nadaju danu kada će moći da budu ponovo ujedinjeni kao zdrava i srećna porodica. Do tada, Kala treba da se oporavlja, ali i da ima operaciju trećeg kapka.

kala petfaceMalena lepotica će dobiti svu pažnju koja joj je potrebna pre nego što se ponovo nađe sa majkom i batom, a zatim i bude udomljena u domu za stalno.

Nažalost, uz svu brigu i pažnju, čak i ljubimci koji žive u domu često ne mogu izbeći napasti kao što su buve. Ukoliko je vaš pas često napolju, potrebno je preduzeti sve potrebne mere kako ne bi u vaš dom uneo buve.

Pročitajte još: NERAZDVOJNI: Rita i Dekster gladni i iznemogli, ali puni ljubavi!

Naša preporuka je Bispotix ogrlica koja pruža stalnu zaštitu od kožnih parazita do čak četiri meseca. Ona brzo deluje šireći eterična ulja po celoj dlaci. Dolazi u dve veličine, za male i srednje pse i za velike rase pasa.

kala petface Akitvni sastojak ove ogrlice zasnovan je na geraniol eteričnim uljima i deluje tako što blokira respiratorni sistem insekata i slabi lepljivi omotač pomoću koga se insekti drže za krzno ljubimca.

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0