Naslovna VESTI PSI REKCIJA ovog psa na saznanje da je KONČANO UDOMLJEN je sve što...

REKCIJA ovog psa na saznanje da je KONČANO UDOMLJEN je sve što nam treba danas!

0
Kapone petface

Sedmogodšnji mešanac stafordskog terijera, po imenu Kapone, bio je JEDINI PREOSTALI PAS u ovom skloništu za napuštene životinje. Nikome o dzaposlenih nije bilo jasno kako je Kapone stalno “peskočen” u odabiru potencijanih udomitelja.

– Već neko vreme Kapone je bio jedini pas u skloništu. Svi boksevi su bili prazni, osim onog sa slatkim, tihim, ljubaznim Kaponeom, rekla je Karli, direktorica skloništa za životinje okruga Ionia.

Ako vam pas pokazuje OVE ZNAKE, znači da ste mu nedostajali!

Kapone je iz dana u dan posmatrao kako njegovi prijatelji iz skloništa odlaze u svoje domove – jedan po jedan. Sve dok, na kraju, nije ostao jedino on!

Kapone petface

Kapone petface

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapone je udomljen vrlo brzo nakon što je stigao u sklonište još 2017. godine, ali se nakon godinu dana opet vratio tu, jer kako su rekli tadašnji vlasnici “nije se slagao sa drugim psom u kući”. Kada je drugi put ostao bez doma, Kapone je postao depresivan i prestao je da jede.

Evo zašto NIKAD ne treba da kupite pitbula – i ne, ne šalimo se!

 -Izgubio je dosta kilograma, jer nije imao apetit koji je imao u svojoj kući. Bilo je jako teško naterati ga da jede, rekla je Karol koja je odmah znala da je njegov “štrajk glađu” bio znak nečeg ozbiljnijeg. Bio je slomljen srca.

Kapone kog su upoznali 2017. godine i Kapone iz 2018. su dva različita psa.

Kapone petface

-Predao se drugi put. Činilo se da se zaista oseća izdanim. Postao je veoma vezan za nas. To je pas koji voli d abude pored tebe non stop i da te dodiruje, rekla je Karol.

Agresivnim kampanjama na društvenim mrežama i apelima da se Kapone udomi, URODILE SU PLODOM! Pre samo nekoliko nedelja, Karol je u kancelariji sačekala poruka:  “Zaljubili su se u njegove slike i njegovu priču”.

Kapone petface

-Polako smo svi zajedno hodali ka njegovom boksu. Zastali su, pogledali se i kleknuli. Kapone im se istog trenutka zatrčao u naručje, rekla je Karol.

Najusamljeniji pas u skloništu konačno je našao svoj dom, a zaposleni nisu mogli da zadrže svoje emocije – svi su briznuli u plač! Kada su se vratili kući, Kaponeova nova porodica je fotografisala svog novog ljubimca, koji se smestio u  udobnu fotelju i napisali – “Pogledajte taj osmeh”!

DIVNOOOOO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.