Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Mačkama je za sreću potrebno malo – ukusna Trainer hrana i kartonska...

Mačkama je za sreću potrebno malo – ukusna Trainer hrana i kartonska kutija puna loptica!

0
PODELI
kartonska kutija petface

Kada bi vas neko na trenutak zamolio da podelite sa njim šta je ono što vas čini istinski srećnim, šta bi to bilo?! Nismo sigurni da vaše odgovore možemo da pretpostavimo, ali kada su u pitanju vaše ljubimice, tajna je otkrivena. U pitanju je kombinacija – igranje u kartonskoj kutiji punoj loptica, nakon čega sledi Trainer meni da nadoknadi utrošenu energiju. 😀

Pročitajte još: Natural Trainer brine i o zdravlju starih mačaka!

kartonska kutija petfaceNaučnici kažu da mačke vole kutije, jer se provodeći vreme u njima, osećaju sigurno i zaštićeno, a pored toga, imaju priliku da sakrivene posmatraju okolinu. Pored toga, kartonska kutija može biti idealno mesto za dremkanje, u kome mace provede najveći deo svog vremena.

Takođe, mačke su radoznalog i nemirnog duha i obožavaju da jure za predmetima. To i ne treba da čudi, jer ih trčanje za predmetima, podseća na poteru za plenom.

Pročitajte još: ISTRAŽIVALI SMO: 7 stvari koje mačke najviše mrze!

Ne morate da zamišljate koliko je to zadovoljstvo za mačku da skakuće po jednoj povećoj kartonskoj kutiji, ispunjenoj sa bezbroj loptica, savršenih za igru. Naš naredni video približiće vam to zadovoljstvo i ushićenje. Pravi raj, složićete se?!

Sa druge strane, naše dugogodišnje iskustvo je pokazalo da su mace veliki gurmani. Ranije su one svoje brkove mastile plenom koji su same lovile. Danas možda mace nisu lovci kao njihovi preci, ali i dalje uživaju u preukusnim zalogajima.

Pročitajte još: SAVETI: Kada mačke zahtevaju promene u ishrani i kako ih najbolje sprovesti?

kartonska kutija trainer hrana petfaceKada već govorimo o ukusnoj hrani, složićete se da je sinonim za nju Trainer. Ovaj italijanski proizviđač u svoje linije proizvoda uvrstio je ćuretinu, piletinu, tunu, losos… Nutricionisti iz Trainera dali su sve od sebe da zadovolje ukuse i onih najprobirljivih maca. Takođe, brinuli su o svim uzrastima, pa čak i o specifičnim stanjima, kao što su izmenjene potrebe nakon sterilizacije ili na primer osetljivi bubrezi kod ljubimcice.

Potražite omiljeni ukus za vašu najbolju krznenu prijateljicu u najbližem pet shopu. Budite uverereni da ćete usrećiti vašu mezimicu beksrajno i da će ona umeti da vam zahvali svojom ljubavlju.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.