Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Trinaestogodišnjak pešačio 4 kilometra kako bi spasio umiruće štene

Trinaestogodišnjak pešačio 4 kilometra kako bi spasio umiruće štene

0
PODELI
kilometra proizvod

Trinaestogodišnjak iz Delfta, jednog od najsiromašnijih zajednica u Kejptaunu u Južnoafričkoj Republici skoro je pešačio gotovo četiri kilometra kako bi spasio svog psića.

petface kilometraKada je dečak shvatio da je štene bolesno i da je prestalo da jede i počelo da ima krvavu stolicu, odlučio je da nađe pomoć i to sasvim sam. Pomoć je i našao u lokalnom prihvatilištu za životinje koje pomaže psima i mačkama.

Pročitajte još: UŽIVO AKCIJA: Rizikovao je život kako bi spasio komšijskog psa, koji je visio kroz prozor!

– Pas je bio veoma mršav i dečak je rekao da nije imao dovoljno novca za nju, a mi smo mu obećali da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da joj pomognemo da se oporavi i da ćemo joj naći dom pun ljubavi, rekli su iz prihvatilišta.

Psa su nazvali Nanuk i stavili su je na infuziju. Otkriveno je da je jadan psić imao parvo virus, koji može biti smrtonosan ukoliko se ne leči. Ukoliko ne jede, nema nade za nju.

petface kilometraSpasioci bi je oraspoložili posetom spasenih mačića i šesti dan u prihvatilištu, Nanuk se već osećala bolje.

– Mislimo da je u pitanju kombinacija druženja sa mačićima i toga što je neko od nas sve vreme bio uz nju i pružao joj ljubav i ohrabrenje, zaključili su iz prihvatilišta. Jedino što je preostalo jeste da Nanuk nađe stalan dom pun ljubavi i pažnje koju zaslužuje.

Pročitajte još: Spasioci su u drvenoj kućici pronašli najtužnije biće na planeti!

Za sve kuce koje imaju oslabljen imunitet, tu je SEEALGEN brenda FORTAN koji zahvaljujući selenu učestvuje u detoksikaciji i jačanju prirodne otpornosti organizma.

petface kilometraPored toga sadrži morske alge koje su bogate mineralima, proteinima, vitaminima i fitohormonima i stimuliše metabolizam kože, regeneraciju ćelija, deluje i kao antioksidans.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.