KLINIKA VET: Za nekoga sve, za svakoga po nešto!

KLINIKA VET: Kao i uvek kada su u pitanju naši kućni ljubimci, izbor tema je neiscrpan. Kao i svaku, i ovu emisiju smo pravili sa željom da gledaoci nauče nešto novo, ali i da se zabave.

Neizostavan deo emisije KLINIKA VET je segment posvećen ishrani. Ovog puta, bićete u prilici da saznate sve o ishrani štenaca. Kada je vreme da mladunci prestanu da sisaju, kakve su njihove potrebe u ovom periodu, koliko često treba da jedu, samo su neki od odgovora na pitanja obrađenih u ovoj temi.

Pročitajte još: Od subote, 02. jula emisija „Klinika Vet“ premijerno na televiziji N1!

Jedan od redovnih segmenata emisije KLINIKA VET je i ponašanje kućnih ljubimaca. Ovo izdanje nudi savete o pravilnoj socijalizaciji mačaka. Vaspitanje jeste jedna od ključnih tema kada je u pitanju život sa kućnim ljubimcem, jer kada su životinja socijalizovane one neće pokazivati znake agresije i anksioznosti, a život sa njima biće pravo uživanje.

KLINIKA VET petgface

Posebna poslastica biće prilog u kome glumica Ivana Nikolić priča kako je to živeti okružen životinjama. Naime, ova dama uživa u društvu konja godinama, a ujedno sa gledaocima deli i svoje impresije o životu sa kraljevskom pudlom.

Ekipa emisije KLINIKA VET posetila je i prvi javni akvarijum i tropikarijum. Gledaoci će biti u prilici upoznaju njegove stanovnike, ali i da uživaju u lepotama Bonsai bašte koja ima više desetina drveća sa naših prostora.

Pročitajte još: VODENA ATRAKCIJA: U Beogradu otvoren prvi Javni akvarijum – upoznajte ribicu Nema i Sunđer Boba!

Pored ovih interesantnih sadržaja, očekuju vas i manje omiljene, ali korisne teme o bolestima i povredama. Ovoga puta, saznajte sve o artritisu – od simptoma, preko terapije, lečenja i preventive.

Pored ovih, u subotnjem izdanju emisije KLINIKA VET očekuju vas kratki i korisni saveti koji vlasnicima umnogome olakšavaju brigu o ljubimcima. Stoga, ne propustite premijerno izdanje emisije Klinike vet koje će biti emitovano u subotu u 13.00 časova na televiziji N1. Ukoliko propustite subotnje izdanje, priliku za popravni imaćete već u ponedeljak, od 11.30 prepodne.

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0