Ko su Gospodin Edvard, Hektor i Kaja?

Oni su predstavnici pseće vrste. Osim što su šarmantni, slatki, neki uspavani – neki nasmejani, oni su posebni još po nečemu. Njih troje su osvojili srca više od hiljadu ljudi I korisnika Interneta! Oni su trenutno vodeći u trci za KRALJEVSKIM FINALOM Beograda.
Osim što su oduševili publiku u Delta City-ju na našem ROYAL PET-u, vlasnici ovih pasa su se malo više angažovali od ostalih I svoje ljubimce “gurnuli u prvi plan”. Za sada njihovi glasovi potvrđuju da su oni omiljeni psi u beogradskoj trci za finalom, ali to naravno ništa ne mora da znači. Glasanje traje do 10. Marta što znači da imate I više nego dovoljno vremena da angažujete svoje prijatelje, jer će njihov lajk možda biti I presudan. Neretko se to upravo I desi.
Naši finalisti će kao i svi prethodni dobiti vredan ček od 5.000 dinara, koji će moći da “unovče” za bilo koji proizvod iz bogatog sadržaja kompanije ROYAL VET. Da li će to biti omiljena hrana svakog ljubimca – Royal Canin, zaštita od ektoparazita – Frontline, alati Furminator za sređivanje I lickanje dlake ili možda Fleksi povodac – na vlaaaasnicima je da odluče.
Dakle, samo uđete u finale I onda je jedina briga – šta uzeti kao nagradu J Morate priznati da je ovo sjajan način da se zahvalite svom ljubimcu na svemu što je uradio za vas svih ovih godina J
Zato, prionite na posao, pronađite svog ili komšijskog, prijateljičinog, kumovog ljubimca I pozovite sve da ga lajkuju. Svi kandidati su na linku >> ROYAL PET BEOGRAD <<

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0