Naslovna VESTI PSI LESKOVAC: Koker Tobi živi na lancu, jer ga se ukućani plaše i...

LESKOVAC: Koker Tobi živi na lancu, jer ga se ukućani plaše i moli da ga UDOMITE!

0
Koker Tobi petface

Koker Tobi ima tri godine. Živi u leskovcu, ali nažalost mora što pre otići od svoje vlasnice Klaudije. Pre nego što opužite bilo koga, pročitajte priču do kraja, jer kako nam je objasnila dopisnica – Klaudija je ta koja danima ne spava i jako joj je teško.

– Kao bebac, koker Tobi je bio malo razmaženo štene i uživao je sve privilegije. Ali kako je rastao, suočio se sa neslaganjem okoline (rodbine u istoj kući) i komšija (koji bacaju petarde na njega kad počne da laje), tako da malo po malo on je postao pas koji se plaši ljudi. Iz svog tog straha, ujedao je par puta Klaudijne roditelje – i majku i oca. U suštini on nije pravilno dresiran i odrastao je u kući gde se pseća psihologija baš i ne razume, rekla nam je Maja.

PROČITAJTE I:

LESKOVAC: Izgladneli i mršavi konji ostavljeni na putu da uginu!

Zato je Tobijeva vlasnica Klaudija primorana da se rastane od svog ljubimca – privremeno ili stalno!

-Tobijeva vlasnica, Klaudija, našla se u situaciji da mora da potraži privremeni dom za njega – nije isključen ni stalan dom ako se nađu pravi ljudi. Sa psima Tobi je relativno dobar, uglavnom se igra sa njima, a ko mu se ne svidi zareži i skloni se. Klaudija je od roditelja dobila ultimatum – ili će mu naći drugi dom, ili će pas ići na uspavljivanje, dodala je Maja.

Kako nam kaže, nema vremena za “pametovanje”.

Koker Tobi petface

-Tako je kako je i nemamo vremena da raspravljamo. Tobi sada većinu vremena provodi u dvorištu, na lancu, jer ga se ukućani plaše. To naravno izaziva dodatno nepoverenje psa. Molim vas da zajedno nađemo rešenje za Tobija. Klaudija je mlada devojka koja nema finansija da napušta odmah porodičnu kuću sa psom i zaista se mnogo lomi i danima ne spava, brine, i čini sve da psa ogradi od cele situacije, kaže nam Maja.

Za sve informacije u vezi sa Tobijem, pošaljite poruku direktno njoj u INBOX, a ona će vas – ukoliko ste zainteresovani – dalje spojiti sa Klaudijom.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.