Naslovna VESTI PSI BEZ BRIGE NA PUT: Kako i kome ostaviti ljubimca dok ste na...

BEZ BRIGE NA PUT: Kako i kome ostaviti ljubimca dok ste na putu?!

0
PODELI
kome ostaviti ljubima dok ste na putu petface

 kome ostaviti ljubimce dok ste na putu: Ukoliko ste u poslednjem trenutku odlučili da za Novu godinu otputujete u egzotične krajeve, u Italiju, Poljsku, ili pak u drugi grad, a niste na vreme vakcinisali ili obezbedili kartu za vašeg ljubimca – ne brinite! Nudimo vam par saveta…
Prvo i najjednostavnije rešenje je da ostavite vašeg mezimca kod rođaka, prijatelja ili pouzdanog komšije. Osećaće se prijatno, pogotovo ako su to lica dobro poznata vašim ljubimcima.

Pročitajte još: PSEĆI RAJ U NOVOM SADU: Otvoren klub namenjen ISKLJUČIVO psima!

Međutim, ako ovi “uobičajeni čuvari” zakažu, ne brinite!
Sve popularnije mesto za ostavljanje vašeg ljubimca postaju pansioni i hoteli za životinje. Ljudi više nisu odbojni prema ideji da ljubimce ostavljaju u pansionima, jer su uvereni u negu i dobre uslove, koje im se nude u njima.

kome ostaviti ljubimce dok ste na putu petface
Zvaničnih pansiona i hotela za pse u Beogradu i okolini ima desetak. Dok u Evropi dan u psećem hotelu košta između 20 i 30 evra, kod nas se cena kreće od 320 do 800 dinara.
Za taj novac vaš ljubimac će dobiti smeštaj, vodu, hranu, šetnju, kupanje i igranje sa animatorom. Svaki pas ima i boks u kome je, iz bezbednosnih razloga, sam. Vlasnici čak kažu da psi toliko pamte svoje bokseve, da se svakog sledećeg puta zalete baš na njega!
Neki hoteli omogućavaju i prevoz vaših ljubimaca – da stignu do hotela i vrate se kući, komforno, bezbedno i na vreme!

kome ostaviti ljubimce dok ste na putu petface
Možda manje poznati, ali i te kako korisni – za čuvanje vaših ljubimaca tu su i dogsitteri! Oni, pored obaveze jednočasovne šetnje i hranjenja, mogu brinuti o vašem psu i više nedelja. U ovom slučaju oni će pored uobičajenih, imati obavezu da se igraju sa psom, da ga maze i izvode u duge šetnje. Tako će pored vašeg psa, i vaša kuća biti osigurana od novogodišnjih pljački.
Znači, dok se vi budete provodili za novogodišnje praznike, i vaš ljubimac će biti na sigurnom. Ali, ipak, ne dozvolite da dugo pati za vama, jer je već odavno poznato koliko psima teško pada razdvajanje od svojih vlasnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.