Naslovna VESTI SRBIJA: Pogledajte koja NAŠA POZNATA KOMPANIJA je rekla NE KRZNU, jer „vole...

SRBIJA: Pogledajte koja NAŠA POZNATA KOMPANIJA je rekla NE KRZNU, jer „vole životinje“!

0

Kompanija i modna kuća „P….S….“ poznatija kao „Pi Es fešn“ počela je sa radom 1996. godine u Čačku. Za veoma kratak period postali su jedan od vodećih preduzetnika u regionu i dostigli nivo od preko 450 zaposlenih. Danas imaju maloprodajne objekte u više od 110 gradova, a osim u Srbiji, njihovi proizvodi se mogu pronaći u Bosni, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji.

KUPUJMO OD NJIH: Evo koje kompanije NE TESTIRAJU svoje proizvode na životinjama!

Ono zbg čega mi danas aplaudiramo ovom sjajnom timu ljudi je odluka da za svoje proizvode NE KORISTE pravo krzno životinja!

KOMPANIJA petface

Može li se jedna žena osećati lepo i izgledati lepo ukoliko na sebi nosi mrtvu životinju? P….S…. između luksuza i empatije prema životinjama, bira ovo drugo, rekli su iz ove kompanije!

CRNA LISTA: Pogledajte koje kompanije i dalje TESTIRAJU proizvode na životinjama!

Oni su između ostalog, na etikete svojih proizvoda, dodali i činjenicu da zbog samo jedne bunde od činčile – živote izgubi njih 200 i to na najnehumaniji način.

KOMPANIJA petface

– Ako volite da se ogrnete zečevima, na sebe ćete ih imati 50, a jazavaca ili lisica 10, ubijenih na najokrutniji način! P….S…. bira EKO KRZNO, koji je vaš izbor?, piše na svakoj njihovoj etiketi!

BRAVO, BRAVOOOOOOO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.