Naslovna VESTI PSI DORĆOL: „Komšija je iz čista mira šutnuo našeg psa i pretio nam“!

DORĆOL: „Komšija je iz čista mira šutnuo našeg psa i pretio nam“!

0
PODELI
komšija petface

Da komšija nije uvek osoba od poverenja, kome možete ostaviti stan na čuvanje ili pozajmiti kašičicu šećera kada vam je potrebna, dokazuje i ova priča. Iako ima samo 1.5 kilograma, pas po imenu Mimi bio je na meti svog novodoseljenog komšije.

KRALJEVO: Komšije prijavile Aleksandrinog psa DA LAJE, a on nije u stanu POLA GODINE!

– Želela sam samo da podelim sa svima kakvi ljudi žive oko nas. Pretrpeli smo jako neprijatno iskustvo i nadamo se da će se na nama i zaustaviti, kaže za naš portal Mimijeva vlansica, koja je želela da ostane anonimna, jer kako kaže – ne zna na šta je sve njen komšija spreman!

komšija petface

Sve se dogodili juče, oko 17h, u parkiću kod poznatog restorana „Stara Hercegovina“ na Dorćolu. Ovaj mladić, prišao je Mimiju i iz čista mira ga je šutnuo. Potom je prema rečima njegove vlasnice pretio kako će ga otrovati, kao i ostale pse u kraju!

KRALJEVO: Olga snimila nasilnika, koji mesecima maltretira komšijskog psa!

komšija petface

– Želim samo da obavestim sve komšije sa kakvim čovekom imamo posla. Ukoliko među vama ima vlansika pasa, koji šetate pomenutim parkićem, pripazite se. Želim da ga se klonite, jer taj ne preza ni od čega. Pri tome, naglašavam, da sam bila i sa svojom bebom starom 9 meseci, kaže nam sagovornica!

Ona je svojom pričom samo želela da upozori sve da obrate pažnju na ljude koji žive na pomenutoj lokaciji. Mnogi ne vole životinje i spremni su da im naude, nažalost,…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.