Naslovna VESTI Čovek je uveo svog KONJA U RADNJU, a menadžer lokala je prišao...

Čovek je uveo svog KONJA U RADNJU, a menadžer lokala je prišao i pozdravio ih! (VIDEO)

0
konjem u radnju petface

Zamislite, kada biste došli u prodavnicu i tamo se pojavi čoban, sa šajkačom, šiljkanima i jelečetom, a uz sebe vodi stado ovaca. Kakva bi vaša reakcija bila na to? Vi između rafova tražite šta vam treba, a ovce oko vas.

Svakako su prodavnice (bilo koje robe) koje dozvolavaju da kupci uvedu svog ljubimca u radnju posebne na neki način. Međutim, jedna prodavnica traktora i traktorske opreme u Oklahomi otišla je mnogo dalje od običnog „prijatelj ljubimaca“ fazona.

konjem u radnju petface

Jedan kupac je u ovu radnju ušao u mamuzama, kaubojskim čizmama i šeširom na glavi. Ličio je kao da je izašao iz „Sedam veličanstvenih“, ali nije to čudno u ovoj priči. Neobično je to što je u radnju, koja dozoljava ulaz kućnih ljubimaca, ušetao sa svojim konjem.

U ponedeljak je Robin Morison ušao u radnju i ugledao čoveka sa svojim konjem, a menadžer lokala je odmah pošao da ga pozdravi, fotografiše i napravi nekoliko snimaka.

Morison kaže da mu je konj izgledao miran, kao da svake nedelje ide u kupovinu. Nisu mu smetali ljudi, uzak prostor među rafovima, muzika u lokalu.

Sa svojim vlasnikom obavio je kupovinu i mirno izašao napolje. Čak je i na kasi sačekao da njegov vlasnik obavi sve što je bilo potrebno i na kraju su napustili radnju. Vlasnik je dozvolio deci da priđu konju i da ga pomaze, konj nije pokaza nikakvu neprijatnost, strah i nelagodu.

Godinama je bio vezan, a lanac mu se urezao u glavu. Reakcija ovog konja govori sve!

Kada je podelio fotografiju na internetu, ona je postala apsolutni hit. Ljudi su sa oduševljenjem reagovali i komentarisali ovu pojavu u jednoj radnji u Oklahomi.

Ovaj simpatičan par je nastavio svoj put nakon izlaska iz prodavnice za traktorsku opremu u Oklahomi. Postali su internet atrakcija, a za ovu prodavnicu ulazak tako velike životinje u nju ispala je najbolja reklama koju su mogli imati. Šta vi kažete na to da se unekoj našoj prodavnici dogodi ovakva scena, kako biste reagovali?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.