Naslovna VESTI PSI TRAŽI SE MINA: „Pametnica zna da koristi i lift. Ćerkicama najviše nedostaje“!

TRAŽI SE MINA: „Pametnica zna da koristi i lift. Ćerkicama najviše nedostaje“!

0
PODELI
koristi i lift petface

– Ona je jedna Pametnica koja zna da koristi i lift. Umiljata je jako, a decu obožava, za Petface kaže Milica Duronjić koja je krenula u potragu za izgubljenim psom!

Naime, priča nas vodi do beogradskog naselja Rakovica, u noć između 7. i 8. decembra kada se „nešto sasvim čudno dogodilo“. Kuca Mina je, kako Milica kaže, nasilno odvedena iz zgrade.

Pročitajte još:
NOVA ISTRAŽIVANJA: Mačke nas razumeju, ali nas ignorišu kad one to žele!

– Mina ima 7 godina i o njoj se od kad je rođena brinu dobri stanari i komšije. Poslednje dve godine Mina dolazi na dremku kod moje mame i njene komšinice, a oba stana su na šestom spratu. Pametnica zna da koristi i lift! Moje obe ćerke su odrasle uz nju i njima najviše nedostaje, objašnjava nam Milica!

koristi i lift petface
Mina i Miličina mama

Niko od stanara i komšija koji su hranili i brinuli o Milici, ne zna da objasni kako je nestala. Neko ju je nasilno odveo, tvrde stanari ove zgrade u ulici Pere Velimirovića, u Rakovici.

– Postoji video zapis, ali nam ne daju da vidimo šta se desilo u zgradi te noći. Predsednik kućnog saveta i stanar kome je dato upravljanje kamerom ne dozvoljavju mojoj mami da pogeda snimak, kaže nam Milica i dodaje kako su zvali sva beogradska Prihvatilišta, međutim, odgovor je isti – kuca po opisu Mine nije dovedena kod njih.

Pročitajte još:
BEOGRAD: Stanodavac je rekao: ili pas ili vi iz stana! Marko je odlučio – selimo se!

Mina, osim što zna da koristi i lift vrlo jasno zna da se odazove na svoje ime, a jako je umiljata pa svako ko naiđe na nju neće imati problema da je zadrži i javi Milici! Čipovana je i kako Milica kroz smeh kaže „debeljuškasta“.

Da li ste je možda videli? PODELITE, kako bismo Minu vratili tamo gde je najviše vole, ali i gde ona najviše voli da bude! 😉

Za sve informacije kontaktirajte MILICU DURONJIĆ na njenom FACEBOOK PROFILU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.