Kozica Miljana pobedila 900 ljubimaca i postala KRALJEVSKI LJUBIMAC SRBIJE!

Preko 900 kućnih ljubimaca svih vrsta, boja, veičina. Preko 900 kandidata u trci za jednom titulom, kojoj su se prethodnoj godini radovali u 7 gradova Srbije. Radovali, ali samo jedan je mogao da je ima. Kraljevska kruna neće dugo putovati, jer je u, za sve nas, neočekivanom obrtu titulu KRALJEVSKOG LJUBIMCA SRBIJE ponela koza Miljana iz Niša. Grada u kojem živi prošlogodišnja pobednica, Linda.
royal pet petface
Radost i sreća vijorila se od Subotice do Niša, a pobednik je i ove godine dokazao da su svi ljubimci jednaki, bez diskriminacije i razlike i da baš svaki od njih može postati kraljevski. Osim što je bogatija za ovu rojaliti titulu, kozica je pobedom osvojila i teške i ukusne nagrade. Međutim, upravo tu leži posebnost ovog kraljevskog izbora. O našoj pobednici brinu drugari iz niškog Udruženja Zoo Planet, pod čijim okriljem živi još mnogo različitih životinja. Zato se Miljana odlučila da svoju nagradu prepusti maci sa kojom živi u ovom niškom Udruženju. Dakle, maca će cele ove godine biti sita i zaštićena od ektoparazita, a kako su i obećali dobiće svoj prvi profesionalni foto šuting.
royal pet petface
Osim ove mace, prave srećnice, nagrade će dobiti još dva kraljevska kandidata. Pas Leo iz Kraljeva kao drugoplasirani i još jedan neobični prijatelj iz Čačka, kameleon. Dakle, baš kao na svetskim takmičenjima osim pobednika, nagrađeni su i prvi i drugi pratilac, što je još jedno u nizu iznenađenja ovogodišnjeg ROYAL PETa.
Ali vratimo se onome što je bio cilj i ovogodišnjeg izbora – divno druženje, nova poznanstva, simpatije, obrti i puuuuno divnih poklona. Bilo je tu svega. Mnogi su se zaljubili, mnogi su se prvi put pojavili u javnosti sa svojim neobičnim ljubimcima, mnogima je royal pet doneo popularnost. Uz puno edukativnih i šarenih radionica, uz puno zabave za decu, mame, tate, bake i deke, uz gromoglasne aplauze i puuuno kraljevskih fotografija, nažalost moramo da se rastanemo za ovu godinu.
Zahvaljujemo se svima koji su naš izbor učinili posebnim i doprineli da i ove godine zaštitni znak royal peta bude pre svega odgovornost vlasnika. A najveće HVALA kažemo našoj pobednici u čijem smo se društvu i mi osećali posebno, baš kao što i ona sama jeste. Vidimo se!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0