Naslovna VESTI Sećate se krave koja je pobegla iz klanice? Nažalost, njena priča NEMA...

Sećate se krave koja je pobegla iz klanice? Nažalost, njena priča NEMA SREĆAN KRAJ!

0

Krava, koja se proslavila nakon što je pobegla iz klanice na napušteno ostrvo, umrla je nakon što je posle više pokušaja konačno uhvaćena. Kada je 23. januara pobegla, usledio je niz akcija ne bi li je vratili nazad u klanicu. Međutim, nikome nije dala da joj priđe, zbog čega je ubrzo dobila status zvezde.

Njeno bekstvo našlo se na naslovnim stranicama svetskih medija, kada je probila metalnu ogradu i jednom farmeru slomila ruku na putu ka slobodi. Nakon što je izašla sa farme, krava je preplivala do obližnjeg ostrva gde se i nastanila.

VELIKI LAJK: Farmu krava pretvorio u sklonište za životinje!

Međutim, sada je njena borba za slobodu konačno došla kraju, nakon što je uhvaćena posle više neuspelih pokušaja.

krava petface

Bartos Bukala, portparol zvaničnika iz Nise, rekao je danas da je krava umrla u kombiju u kojem je prevožena nazad na farmu.

Kada su radnici pokušali da je uhvate, sa lakoćom je pobegla. Pokušaji su se nastavili cele nedelje, sve dok farmer u čijem je bila vlasništvu nije odustao od potere, i počeo da joj donosi hranu na ostrvu, priseća se jedan od oniih koji su je uhvatili!

UBISTVO ČOVEKA U OVOJ DRŽAVI NIJE NAJGORI ZLOČIN: Ako ubijete životinju – doživotni zatvor!

Zatim su sreću okušali i vatrogasci, koji su do nje pokušali da dođu čamcima, ali je krava mirno preplivala na obližnje poluostrvo. Prema rečima zvaničnika, bila je vrlo uplašena i nije nikome dozvoljavala da joj priđe.

Tada je pozvan i veterinar koji je trebao da je uspava, ali mu je puška ostala bez gasnog punjenja i trebalo je nekoliko dana dok stigne nov deo. Farmer je konačno doneo odluku da ubije kravu, kako mu ne bi propao prihod, ali se tada umešao lokalni političar i bivši pevač Pavel Kukiz, koji je ponudio da spasi “herojsku kravu” od smrti.

Međutim, krava je na kraju uhvaćena, ali je preminula na putu do klanice, piše “Dejli mejl“.

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.