KRIVIČNA PRIJAVA: Poznati srpski pevač priznao: „Gazdinog psa sam udario. Plakao je kao dete“!

KRIVIČNA PRIJAVA: – Mačku sam zatvorio u mali kavez i deset dana joj nisam dao hranu i vodu, ovako je svoju priču o zlostavljanju kućnog ljubimca u „live“ programu počeo pevač narodne muzike Nemanja Nikolić. Inače učesnik rijaliti programa „Parovi“, Nemanja je u toku jedne svakodnevne priče, ukućanima ispričao kako je zlostavljao životinje.

Pročitajte još:
Od sledeće godine, zlostavljanje životinja se tretira kao “zločin protiv društva”!

– Jedna mačka je jela moje papagaje. Rešio sam da je ubijem, ali sam se setio mnogo boljeg načina kako da je mučim. Mačku sam zatvorio u mali kavez i deset dana joj nisam dao hranu i vodu. Životinja je u kavezu jela svoj izmet, a kada sam je desetog dana pustio, ona je otrčala i više se nikad nije vratila, rekao je Nikolić u jednom dahu, dok su ostali ukućani ostali šokirani njegovom pričom.

KRIVIČNA PRIJAVA petface

Odmah zatim, prisetio se kako je nakon jednog svog nastupa, tukao psa vlasnika kafića:

– Gazdinog psa sam udario, mamu mu j..em, plakao je kao dete. On mi je rekao da bih dobio kaznu da je zvao komunalnu policiju i da je ker imao slomljena dva rebra kad ga je odveo kod veterinara, ispričao je pevač.

Pročitajte još:
BOR: Uginuo pas kog je vlasnica izgladnjivala i držala na lancu mesecima!

Odmah nakon ove „ispovesti“, oglasili su se ljubitelji životinja kao i Udruženja za borbu protiv zlostavljanja životinja i podneli krivičnu prijavu protiv pevača. Kako se navodi, 01. oktobra na društvenoj mreži Facebook osvanule su fotografije iz novina u kojima se navodi da je osumnjičeni Nemanja Nikolić, pevač, iz Doljevca, u rijaliti programu „Parovi“ govorio o krivičnim delima koje je počinio i to bez i malo griže savesti.

– Pored toga što je počinio krivična dela osumnjičeni je i javno promovisao Zakonom strogo zabranjeno delo – zlostavljanje i ubijanje životinja, čime je izvršio još jedno Krivično delo. Kako zbog svega navedenog smatramo da su u delu osumnjičenog Nemanje Nikolić iz Doljevca, ostvarena sva bitna obeležja krivičnog dela mučenja i lišavanja života iz čl. 269 Krivičnog zakonika, zahtevamo da Osnovno javno tužilaštvo u Nišu protiv osumnjičenog u roku od 15 dana pokrene Krivični postupak, napisali su predstavnici „ORPAK“a iz Kruševca,
Društva za zaštitu životinja „SPASKE“, Kraljevo, Udruženje građana „ALFA“, Beograd, Udruženje građana „KANIS“, Sremska Mitrovica i Društvo za zaštitu životinja i prirode “Ekolibrijum”, Pančevo

Čeka se odgovor nadležnih,…

Izvor, Foto: Facebook/ORPAK

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0