Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Napuštena mačka pratila čoveka kući i rešila da nikada ne ode

Napuštena mačka pratila čoveka kući i rešila da nikada ne ode

0
PODELI
kući petface

Konor Mening je išao kući jedne večeri potišten zbog raskida, kada se malo mače pojavilo pored njega. Mening je primetio da verovatno živi na ulici već neko vreme jer je bila premršava, prljava i puna buva.

Sagnuo se kako bi je pomazio, ali iznenada, slatka mala mačka je uskočila Meningu u krilo i odbila da ode.

kući petface– Nakon jedno pet minuta sam ustao i krenuo kući, a ona je bila preplašena. Zato sam čučnuo, a ona se još jednom popela na mene. Ponovili smo ovaj proces sve dok nismo došli do moje kuće, rekao je on.

Ušla je čak unutra i odlučila „samo malo“ da pronjuška okolo. Sve dok nije, ipak, odlučila da ostane za stalno. Mening joj je postavio krevet i vodu na tremu kuće, ali nakon sat vremena, mladić je čuo mjaukanje ispred vrata i odlučio da je pusti u kuću.

Pročitajte još: KAD TI SE SREĆA OSMEHNE: Izgladnela i napuštena mačka, sada je u sigurnim rukama

Maca, koja je dobila ime Soks, u početku je bila nervozna, ali čim je ušla, odlučila je da nikada ne izađe. Međutim, postojao je jedan problem, njen novi potencijalni vlasnik je alergičan na mačke.

– Moja porodica je morala da pokloni mačku koju smo imali kada sam bio mali jer sam užasno alergičan na mačke. Kada sam se vraćao od veterinara sa Soks, imao sam užasan bol u grlu i znao sam da moram da je poklonim nekome, izjavio je Mening.

kući petfacePak, to nije bila ideja malene Soks. Izabrala je svoj dom i odlučila da ostane, a nakon što je to i Mening shvatio, uprkos alergijama, znao je da su jedno za drugo.

– Jednostavno sam se zaljubio. Nakon što sam nekoliko dana pio lek za alergiju, počeo sam da se osećam dobro, tako da je Soks ostala, zaključio je Mening.

Pročitajte još:  DIVNOO: Napuštena maca SAMA izabrala vlasnicu Kristinu i poverila joj brigu o svojih 6 beba!

Desi li vam se da i vi nađete na ulici mače koje biste rado udomili kod sebe ili prijatelja, potrebno je da uradite isto što i Mening, da ga obavezno odvedete kod veterinara na pregled. Ali i da mu obezbedite čišćenje od spoljnih parazita.

kući petfaceBIOSPOTIX Cat Spot On preparat bori se protiv kožnih parazita kao što su buve, krpelji i vaši. Prirodno i efikasno rešenje za zaštitu čiji je aktivni sastojak zasnovan na Geraniol eteričnim uljima i deluje tako što blokira respiratorni sistem insekata, obezbeđujući i do 30 dana zaštite od spoljnih parazita.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.