Naslovna VESTI PSI PRVI GOSTI STIGLI: U kućicama za napuštene u opštini Stari grad ugrejali...

PRVI GOSTI STIGLI: U kućicama za napuštene u opštini Stari grad ugrejali se prvi psi!

0
PODELI
kućicama petface

U kućicama koje su čelnici opštine Stari grad postavili ispred svoje zfrade u Makedonskoj 42, stigli su prvi psi! Naime, činijice sa hranom su već pune – što od zaposlenih u opštini što od građana koji donose obroke za pse.

AKCIJA SE ŠIRI: „Dovedite napuštene kuce – obezbedili smo im smeštaj i hranu“!

– Opštinsko mini-prihvatilište za pse je primilo prvu gošću! Hvala svim građanima koji se javljaju, donose hranu za pse i raspituju se kako da doprinesu akciji. U toku je i izrada većih kućica za pse, tako da će starogradski privremeni smeštaj za pse lutalice ubrzo biti proširen, naveli su u saopštenju!

kućicama petface

Ova akcija pokupila je simpatije mnogih sugrađana jer opštinski telefoni non stop zvone. Sa druge strane ima i onih skeptičnih, koji kažu da će „vandali“ ubrzo pokvariti ovu lepu akciju!

BEOGRAD: Bojan vas poziva da u subotu u njegovom dvorištu pravite skloništa za životinje!

kućicama petface

– Imamo kamere, a i opštinski portiri dežuraju 24h nedaleko pored. Nadamo se da će naša akcija postavljanja kućica ispred zgrade opštine podstaći i druge opštine, pa i ugostiteljske objekte, da urade isto. Na taj način bi na više lokacija u gradu građani mogli da sklone pse lutalice, rekli su iz ove beogradske opštine.

Šta da kažemo osim, OPET HVALA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.