ODŽACI: Kuja prihvatila macu, koja je srećom preživela ispod ruševina zgrade!

Priče sa naslovima „Kuja prihvatila macu“ do sada smo uglavnom mogli da pročitamo na stranim sajtovima. Do sada, jer nas ova priča vodi u Odžake, mali grad u Zapadnom delu Bačke.

Naime, poznata „Itesova“ zgrada u Odžacima se nedavno urušila, a dan nakon ovog nemilog događaja stigli su radnici sa namerom da očiste objekat.

Pročitajte još:
MIHAJLOVAC: Dečica brinu o 5 štenaca koje je kuja ostavila!

Kuja prihvatila macu petface

– Kada su radnici krenuli da ruše gornji sprat zgrade, zajedno sa ciglama je palo jedno malo mače. Ne znamo kojim čudom je preživelo urušavanje krova, a nakon toga i ovaj pad! Zahvaljujući radnicima, maca je sklonjena iz ruševina, stavljena u kutiju, a nakon toga su je meni donela deca, napisali su na Facebook stranici Peticija za otvaranje azila za napuštene životinje u opštini Odžaci.

Pročitajte još:
SRCE DA PUKNE: Kuja zaplakala kada su je spasili iz azila! (VIDEO)

Sudeći po fotografijama, ali i prema rečima administarotra ove stranice, maca je toliko bila majušna, da je morala da sisa.

Kuja prihvatila macu petface

– Sva sreća pa imam kuju koja doji štence i koja je jako divna i prihvatila je da doji ovu macu. Maca je bila jako gladna, uplašena, prljava, sva ulepljena, napisali su na stranici.

Maca je očišćena i vrlo dobro se uklopila u dom. Spava sa igračkama, koje je, kako kažu, „zavaravaju da su tu još neke kuce i mace“

– Sita je. Brinuću se o njoj dok malo ne poraste, posle ću je udomiti, napisali su.

Divna priča i još divniji gest gospođe koja je macu spasila. Ukoliko je možda baš vi želite, javite se na stranicu Peticija za otvaranje azila za napuštene životinje u opštini Odžaci.

Foto: Facebook

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0