Naslovna VESTI PSI KUKAVIČKI: Ostavio povređenog psa ispred tuđih vrata!

KUKAVIČKI: Ostavio povređenog psa ispred tuđih vrata!

0
kukavicki petface

Žena je bila u kući i spremala se za krevet, kada je čula čudne zvuke koji dopiru iz ulaznih vrata u kuću. U bojazni je polako prišla vratima i otvorila, a ono što je zatekla bio je jedan povrešen pas koji je stajao odmah ispred njenih ulaznih vrata. Čim je videla psa pogledala je niz ulicu i ugledala automobil koji se u brzini isparkirao i u kojem je najverovatnije onaj koji je ostavio psa pobegao.

Žena je bila uplašena, ali je brzo shvatila da je psu neophodna pomoć, pozvala je RSPCA i inspektor Fil Norman odmah je krenuo ka njenoj kući da pomogne psu. Dok ga je čekala, ženi je palo na pamet da pogleda snimke sigurnosnih kamera i uspela je da pronađe kako igleda onaj koji je napravio ovako nešto.

OVO JE ZABAVA? Klinci psa umočili u lepak, gađali ga blatom i ostavili da ugine!

-Čovek se može jasno videti kako ostavlja psa na pragu kuće i kako se osvrće. Nosio je tamnu trenerku i na glavi je imao beli kačket, napisao je Norman u saopštenju.

 

Norman je odmah unesrećenu i ostavljenu životinju odveo veterinaru gde joj je ustanovljena ozbiljna, otvorena fraktura zadnje noge. Pas je odmah podvrhnut terapiji, a dali su joj i ime, Snežana.

kukavicki petface

-Nadamo se da će se noga brzo zaceliti i da kasnije sa njom neće imato problema. Ona je tako slatka i prijatna da je prosto neverovatno kako ju je neko mogao u takvom stanju ostaviti na ulici pred nečijim vratima, rekla je Amanda Runi, član osoblja u RSPCA.

Svako ko je upoznao Snežanu ne može da veruje kako je neko uopšte mogao biti tako okrutan prema njoj. RSPCA još uvek aktivno traga za vinovnikom zločina nad ovim nedužnim psom.

OSTAVLJANJE LJUBIMACA U PORASTU: Vlasnici ostavili psa u korpi uz poruku „prerastao sam stan“!

Snežana će ostati u veterinarskoj stanici sve do se u potpunosti ne oporavi. Kada bude zdrava i sigurna onda će njeni negovatelji početi da joj traže dom.

Ovo je divan psa i prosto nije jasno kako je neko mogao da mu uradi ovakvu stvar.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.