INĐIJA: Ivani je naređeno da izmesti iz stana svog maltezera Miju, jer LAJE!

Njen pas LAJE po 8 sati dnevno. Bar tako kaže komšija Nenad, koji je protiv Ivane Stević podneo tužbu. Našem portalu se javila vlasnica maltezera, da bi objasnila u „kakvom društvu mi živimo“.

– To traje mesecima. Mija ima godinu i četiri meseca, jako je poslušna, živimo same u mom stanu u Inđiji! Ja radim, a Mia tada ostaje sama u stanu. Tada, po rečima komšije Nenada, ona ne prestaje da laje punih 8 sati, kaže nam Ivana.

LAJE petface

Nenad tvrdi da ga pas jako uznemirava. Čak je i snimao uznemirujuću buku izazvanu lavežom Mije, kako bi Ivani dokazao o čemu je reč.

DOBRODOŠLI U SRBIJU: Neveni iz Trstenika naređeno da iseli iz stana svog psa, rase BIŠON!

– Pas LAJE i to je normalno. Ja nisam rekla da ne laje, ali da to traje bez prekida osam sati, u to ne verujem, nema šanse, kaže Ivana za naš portal!

LAJE petface

Ivana iz stana izlazi u 6 i 15 ujutru, kada radi prvu smenu. Kada se vrati kući, njen maltezer je čeka i ništa ne ukazuje na to da je ona bila glavni problem u zgradi tog dana.

– Nije se smirio dok mi komunalci nisu doneli dva rešenja za 5 dana – da „uskladim“ psa ili da ga uklonim. Prva sam u Inđiji koja je dobila ovakvo rešenje, kaže Ivana.

LAJE petface

Kako je saznala od komšija, sve komšije iz ulaza su potpisale, jer „ih je Nenad molio, zato što njemu pas smeta. Potpisala je i komšinica iznad mene, koja ima bišona“, dodala je Ivana.

BEOGRAD: Stanodavac je rekao: ili pas ili vi iz stana! Marko je odlučio – selimo se!

Jedina koja nije dala potpis je komšinica, koja – kako Ivana tvrdi – kaže da nikada nije čula da Mia glasno laje, jer često sedi sa svojim detetom ispred zgrade.

LAJE petface

– Moj pas nema prilaza do izlaznih vrata kad nisam tu, jer sam zatvorila ta vrata i omogućila joj da trčkara i uživa u dnevnoj sobi. Kad izlazim iz zgrade ja je iznosim, tako da nikakvog dodira nema sa njima. Ne znam zašto im toliko smeta, kaže nam Ivana.

LAJE petface

U saradnji sa advokatom, ivana je odlučila da se neće predati, iako joj je žalba na rešenje odbijena. Kaže, „zna koja su njena prava i da ne radi ništa nezakonito“.

Kako će se ova priča završiti, ostaje da vidimo,..

Foto: Privatna arhiva

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0