BEOGRAD: Ako vidite OVOG PSA, zadržite ga – čeka ga dom i lečenje!

Lečenje i dom za ovog nesrećnog psa su obezbeđeni. Samo je potrebno da ga neko zaustavi, zadrži i javi Silviji da dođe po njega!

Naime, u našu redakciju je stigao apel za pomoć u pronalaženju ovog psa. Viđen je oko Pančevačkog mosta, oko okretnice iz 29. novembra ka Vilinim vodama, i oko ciganskog naselja, prema Tempu.

Nakon saobraćajne nesreće, čovek koji je višestruko povređen, otišao je prvo da potraži svog psa!

– Pas je dobar, ali plašljiv i kažu da se ne da lako uhvatiti. Opet, drugi kažu da je pitom. Ako ga vidite ne ispuštaje ga iz vida, budite uz njega i pozovite me na 063/1053706 ili pošaljite poruku u inboks i neko će čim pre doći da ga uhvati, ako ne možete sami, rekla je Silvija.

lečenje petface

Kako su rekli očevici, pas se pojavljuje u jutarnjim satima, pa nestane pa onda opet u neka doba, pa ga nema nekoliko dana.

Dalmu je neko polio kiselinom. Zahvaljujući divnim ljudima oporavila se i TRAŽI DOM!

– Pas ima obezbeđeno lečenje i smeštaj u Novom Sadu, ali mi je potrebna pomoć Beograđana da ga nađemo i uhvatimo. Za sada nije bilo sreće, a pomoć mu treba što pre. Treba mi neko ko stvarno želi i može da pomogne u traženju, jer on nije stalno na istom mestu. Pomozite ili bar podelite da što više ljudi vidi, dodala je Silvija.

Dakle, miševe u ruke i #SHARE dalje!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0