Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Upoznajte sedam izuzetno lenjih rasa pasa

Upoznajte sedam izuzetno lenjih rasa pasa

0
PODELI
lenjih petface

Svim psima je potrebna vežba, ali nekima je potrebno malo više vežbe nego drugima. Brojni psi jednostavno ne mogu da se izležavaju po ceo dan, dok neki mogu mnogo češće da se nađu kako spavaju i odmaraju. Ukoliko takav pas sasvim odgovara vašem stilu života, onda vam predstavljamo sedam izuzetno lenjih rasa pasa.

lenjih petfaceEngleski buldog

Ova rasa psa je verovatno jedna od najviše lenjih, iako je bilo primeraka koji su naučili da vode skejt, pa čak i da surfuju. Kao i svakom drugom psu, potrebna im je aktivnost, ali im isto tako savršeno odgovara i da spavaju po ceo dan na kauču.

Francuski buldog

Francuski buldog je malo življi od svog engleskog rođaka, ali to ne znači da manje uživa u snu i domoru. Ova rasa je odličan izbor za one ljude koji žele zabavnog psa koji voli da odmara.

Pročitajte još: ROGZ vam predstavlja 10 najrazigranijih rasa pasa

Bulmastif

Uprkos svojoj veličini i snazi, bulmastif više nije radni pas kao štoi je nekada bio. Ako ništa drugo, vredno radi kada je spavanje u pitanju. Svakako im je potrebna vežba, ali su i odlični psi za stan jer nisu preaktivni.

Mops

Preslatki mali mops ima sjajnu ličnost, a jedna od njegovih glavnih osobina jeste lenjost. Veoma su slatki, a njihovi vlasnici misle da su najslađi kada hrču, nešto što rade veoma često.

lenjih petfacePekinezer

Ova rasa je jedna od najpopularnijih među malim rasama pasa, što ne čudi one koji su upoznati sa ovom rasom. Oni su odlični psi za one koji žele da provode nešto manje vremena na fizičke aktivnosti, a više uživajući na sofi.

Čivava

Čivave su preslatki mali psi koji obožavaju da provode vreme sa svojim vlasnicima. Vole dnevnu šetnju i igru, ali bi radije odmarali unutra na toplom, nego što bi se mnogo igrali na otvorenom.

Pročitajte još: Istrenirajte psa da se igra sa vama

Engleski mastif

Kao i bulmastif, i veliki engleski mastif je veoma lenja rasa psa koji više uživa u izležavanju nego u čuvanju doma. Kada smo već kod toga, po izgledu bi se reklo da je odličan pas čuvar, ali ne dajte da vas izgled prevari.

Kao što ste videli, ove rase psa više vole da se izležavaju sa svojim vlasnicima, ali to ne znači da im igra nije potrebna kako bi sačuvali zdravlje i optimalnu težinu. Najbolji način da vaši mezimci ostanu fit jeste uz igračke brenda Rogz.

lenjih petfaceOve igračke savršen su izbor za svakog psa, jer će čak i najlenji psi uživati igrajući se sa gumiranim kostima, lopticama i lutkama napravljenih od najrazličitijih materijala neškodljivih po zdravlje vašeg psa.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.