OVO JE ZABAVA? Klinci psa umočili u lepak, gađali ga blatom i ostavili da ugine!

Prvo su ga umočili u lepak, pa su ga gađali blatom, a onda ga ostavili da ugine! I sve ovo učinili su klinci iz Istanbula jednom nedužnom psu!

Lepak se u kombinaciji sa blatom i travom na njegovom telu, stvrdnulo se poput cementa, što mu je otežavalo disanje i protok krvi. Kako prenosi heartofrescuetr.org klinci iz Istanbula su ovo učinili IZ ČISTE DOSADE, misleći kako rade nešto zabavno!

Lepak petface

Srećom, sve je video muškarac koji ga je spasio i u kartonskoj kutiji i odneo članovima turske organizacije „He’art of Rescue“. Oni su psa potpuno prekrivenog lepkom, blatom i travom odneli u veterinarsku ordinaciju, a ono što su videli je i same veterinare šokiralo!

VRANJE: Dečaci (15) kamenicama gađali ulične pse! Marko ih zaštitio!

Lepak petface

Lepak u kombinaciji sa blatom i travom se stvrdnulo na njegovom telu, poput cemeta, a to mu je otežalo disanje i protok krvi kroz telo, napisali su iz ove organizacije!

Lepak petface

Zahvaljujući ljubiteljima životinja pas kojeg su nazvali Paskal je preživeo, ali zlostavljanje je ostavilo veliku ranu na njegovoj duši.

VIDEO: Alina i Kristina se na Internetu pohvalile mučenjem i ubijanjem životinja!

Lepak petface

Uskoro će potražiti nov dom, a mi se nadamo da će ovo biti ružna prošlost koju će Paskal uz ljubav novih vlasnika zaboraviti!

Lepak petface

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0