LINDA IZ NIŠA: Od napuštene lutalice do kraljevskog ljubimca!

“Tog dana sam se pojavila ispred niškog pet šopa, premršava, preplašena, nisam mogla da jedem i osećala sam se bolesno”, ovako nam svoju ekskluzivnu izjavu započinje Linda – kraljevski ljubimac Srbije! “Sećam se da sam posle nekoliko dana ispovraćala deo plastičnog džaka koji sam valjda pojela, više se i ne sećam. Znam samo da danima nisam imala šta da jedem. Neki dobri ljudi su me prvo očistili i nahranili!
Međutim, život me ponovo nije štedeo, tako da me je nakon nekoliko dana udarao auto i ja sam nestala. Znam, znam da je tim divnim ljudima ispred pet šopa bilo teško što me nema, koliko i meni. Zato sam odlučila da budem jača i od sudbine i preživim! Otišla sam kod svojih “drugara”, ponovo. Oni su me ponovo hranili, voleli, živela sam život iz bajke! Međutim, ponovo atak na moju izdržljivost – imala sam utisak kao da život želi da iskuša moju snagu da preživim! Došla je zima, napolju je bilo -16, spavala sam ispred kuće moje drugarice iz šopa – Dunje. Kada me je sneg jedne noći bukvalno prekrio, Dunja me je odvela u jedan plaćeni pansion. Posle nekoliko meseci vratila sam se iz pansiona.
Bila je tu još jedna devojka, Olja, koja me je previše volela. Razumela sam zašto nisu mogle da me povedu svojoj kući, jer su se već brinule o nekim životinjama. Ja sam bila presrećna, jer sam tu dobijala sve – ljubav, pažnju, hranu, toplinu. U tom pet šopu sam provodila najviše vremena, sa mojim drugaricama Dunjom i Oljom. Njih sam najviše volela.
Dunja je čak dolazila i ranije na posao kako bi me prošetala, a vikendom i neradnim danima sam živela kod nje u kući. Sa njenim ljubimcem! Načula sam jednom samo kako stanodavac kod koga je Dunja živela nije želeo još jednog psa u stanu, tako da me je Dunja uvek krila kad bi me dovela kod nje. Meni je to bilo simpatično, jer sam videla koliko me ona voli! 😀
kraljevski ljubimac petface
Jednoga dana, sećam se kao danas, došla je jedna mušterija u pet šop sa povocem u rukama i izgovorio rečenicu zbog koje smo svi bili tužni: “Došao sam da je vodim. Lindu.” Dunji se, kaže, srce slomilo, i ja sam to videla u njenim očima. Olja, koja me je takođe previše volela je konačno bila srećna zbog mene, jer ću imati svoj dom, stalnu negu, dobrog i poštenog vlasnika…Ali ne i Dunja. Uplakana, nagovorila je Olju da mi odmah sutradan dođu u posetu. Čula sam u priču kako je Dunja, tog dana, na svaki lavež istrčavala iz stana misleći da sam pobegla iz svog novog doma. Ja sam to nekako osetila i odlučila sam – pobeći ću!
kraljevski ljubimac petface
Pojavila sam se na vratima “mog” pet šopa, a Olja je iznenađena što me vidi odmah pozvala Dunju: “Pogodi ko je ovde? Linda!” Dunja je trčeći, čini mi se stigla za nekoliko sekundi. Grlila me je, ljubila! Bože, koja ljubav, pomislila sam! Ali volela sam i ja nju, previše. Rečenica: “Vodim je kući” mi je tog trenutka promenila život. I dalje mi odzvanja u ušima. Inače šetam kao dama na povocu, ali sam tog dana, na kraju Dunjine smene, bukvalno vukla povodac do mog, tj našeg novog doma! Ušetala sam u porodicu Kadir i tu ostala do dana današnjeg! Šest meseci uživam u ljubavi koju mi pružaju, a ja ih volim svim srcem! Od tog dana postajem sterilisana dama, negovana, uhranjena, voljena, i pomalo razmažena. Svaki put kada me ostave samu, iz revolta pojedem prekrivač ili stolnjak 😀 Ali nisam ja kriva, oni su me razmazili! Svi me vole – i njen trogodišnji sin i sve četvoronožne komšije.
Eto, tako sam ja u jednoj godini postala član porodice Kadir i KRALJEVSKI LJUBIMAC SRBIJE. Mislim da je poruka koju vam šaljem jasna – nikada ne odustajte od svojih snova! Do sledećeg javljanja, sve vas voli vaša kraljica među psima – Linda“.
Ona je prošle godine uspela i dokazala da baš svaki ljubimac može postati kraljevski. Sada je na vama red da pomognete Lindi da svoju krunu preda nekome drugom. U igri je 42 ljubimca, ovogdišnjih finalista, a ko će zasijati na najsjajnijem postolju videćemo uskoro! Gasajte na linku: ROYAL PET FINALE!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0