Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Vozač na liniji 27 nije dozvolio ženi sa psom od 5kg...

BEOGRAD: Vozač na liniji 27 nije dozvolio ženi sa psom od 5kg da uđe, a komentari su RAZLIČITI!

0
PODELI
Linija 27 petface

Linija 27, 10:50, 9. maj 2018. godine. Stari naziv ulice Jovanke Radaković, danas Dragoslava Srejovića. Putnica želi da uđe u autobus sa svojim psom, međutim, vozač odbija da krene dok putnica sa svojim ljubimcem ne izađe iz vozila. Kaže, nije po Zakonu da se vozi u takvim uslovima.

HAOS NA LINIJI 73: Vozač GSP zaustavio vozilo, jer nije želeo da vozi ČIVAVU!

Novi incident na relaciji vozači GSP – vlasnici pasa – putnici dogodio se jutros, u beogradskom naselju Mirijevo. Vozač autobusa jasno izražava svoj stav da neće krenuti, sve dok gospođa ne izađe sa svojim psom, jer kako kaže „pas nije u transporteru“.

– A šta ako zakočim, pa on ujede nekog, pita vozač, dok putnici jasno stavljaju do znanja da im pas ne smeta, da kasne na posao i da već jednom krenu.

Komentari na ovaj incident su različiti. Jedni staju na stranu putnice, jer kako kažu „kome može smetati pas težak svega 5 kilograma“. Drugi pak kažu da je vozač u pravu, jer postoji jasan Zakon i odredbe istog, po kojim se uslovima ljubimci mogu prevoziti u jasvnom gradskom prevozu!

PUTNIK U GSP-u: Milošu je društvo u 77 pravio (ne)običan putnik!

– Gospođa sa video snimka se sirovo ophodi prema vozaču i nije u pravu. Jedan moj prijatelj koji je nekada vozio liniju 33 je pustio ženu sa psom, jer je ceo autobus bio na njenoj strani i svi su bili složni da pas nikome ne smeta. Dok pas nije ujeo jednog gospodina, koji je zatražio policiju i hitnu pomoć. Svi putnici su otišli kud koji, a izjave su uzete od vozača i oštećenog. Sudija je izrekla vozaču kaznu od 50 000 rsd na 5 rata kao olakšicu. Taj moj prijatelj više ni mrtvog psa ne pušta u autobus. A sva ostala gamad koja unose pse bez transportera – njih zabole uvo da li će neko zbog njihovog nemara da odgovara ili ne, jedan je od komentara!

Da podsetimo, psi niži od 40 centimetara mogu da uđu u vozilo gradskog prevoza od 9 do 13 časova ili od 18 do 24 časa, ako su smešteni u posebnim, zatvorenim transporterima sa ventilacijom.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.