Naslovna VESTI PSI Preplašeni pas trkač shvatio je šta je ljubav tek kada je upoznao...

Preplašeni pas trkač shvatio je šta je ljubav tek kada je upoznao ovu bebu!

0
PODELI
ljubav petface

Postoji jedna izreka koja kaže: “Ljubav se isprva naziva poverenjem.” Da je to stvarno tako, potvrđuje priča o psu po menu Mozli. Ovaj hrt je tek kada je susreo jedno predivno biće, uspeo je da otvori svoje srce za beskrajnu ljubav.

 Pročitajte još: PRESLATKI SU: Pas i beba dele sve – i krevet i plišane igračke!

ljubav petfaceHrt po menu Mozli pre nekoliko godina je završio u azilu, odakle je došao pravo sa trkališta. Naime, ovaj pas je bio aktivni trkač godinama. Iako važi da u ovom sportu za pse vladaju idealni uslovi i da je njihov tretman na zavidnom niovu, za Mozlija je ovo bilo traumatično iskustvo.  Njega je nakon toga iz azila usvojio Skot Merihju sa svojom suprugom. Kada je došao u novi dom, Mozli je bio uplašen i delovalo je kao da nije umeo da odgovori na ljubav i pažnju koju mu je pružao bračni par Merihju:

Kada je došao u naš dom, Mozli je patio od nekog vida anksioznosti. Verovatno mu je bilo teško, jer je ceo život proveo okružen bukom i drugim psima. Bio je i više nego zaštitnički nastrojen prema svojoj teritoriji. Na početku nismo znali kako da funkcionišemo sa njim. Bile su potrebne godine strpljenja i pažnje da se on navikne na nas I na novi život. Nakon 4 godine, on se nije potpuno opustio.

ljubav petface3

Pročitajte još: HEROJ PORODICE: Pas i beba su postali NAJBOLJI PRIJATELJI, jer ju je spasio sigurne smrti! (VIDEO)

Kada je Skotova supruga nedavno ostala u drugom stanju, Mozli je postao posebno zaštitnički nastrojen prema njoj:

On je postao mnogo umiljatiji prema mojoj ženi, a to je bilo posebno izraženo pred sam kraj njene trudnoće. On je bio svestan da se nešto dešava, rekao je Skot.

ljubav petface

Pre 10-ak dana na svet je došao Lukas Merihju. Kada je u pitanju Mozlijev odnos prema pridošlici, može se reći da je pas u mališanu prepoznao čistu ljubav i da ga je ovaj susret potpuno otvorio za emociju i za bliskost.

Porodica Merihju ima I nekoliko mačića. Sa dolaskom bebe, sada se može reći da su oni prava porodica.

Prava ljubav otključava i najtvrđa srca, zar ne?!

Pogledajte i GALERIJU foografija:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.