Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Ljubimac sa najslađim pogledom ili najveći zavodnik – imate takvog?

Ljubimac sa najslađim pogledom ili najveći zavodnik – imate takvog?

0
PODELI
Ljubimac sa najslađim pogledom petface

Ljubimac sa najslađim pogledom, najveći zavodnik, ljubimac sa najšašavijom frizurom ili najstidljiviji možda. U svakom domu živi ljubimac sa određenim personalitijem, složićemo se!

Znamo dobro da je elegancija stvar stila i jednostavnosti, nešto što naši kućni ljubimci imaju u sebi, a što vlasnici negom i stajlingom umeju da istaknu kod svojih pet prijatelja.

ljubimac-sa-najsladim-pogledom

Kada u pomoć priteknu i grumeri stvar je zaista na visokom nivou, a upravo ovo će se desiti 25. jula u Delta City-ju na velikoj reviji svih ljubimaca! Na velikoj finalnoj reviji titulu najelegantnijeg poneće samo jedan ljubimac, a kojih 25 finalista će se boriti za ovu titulu saznaćemo 15. jula kada i zvanično proglašavamo finaliste ovogodišnje PET PARTY-ja! Imate još vremena da prijavite svog ljubimca na linku

IZBOR ZA NAJELEGANTIJEG LJUBIMCA SRBIJE

I skaupite dovoljan broj lajkova koji će vas odvesti pravac u finale!

Međutim, SVI ljubimci koji dođu na veliko pet druženje, imaće priliku da sa svojim vlasnicima prodefiluju crvenim tepihom i osvoje nagrade. Njih će ocenjivati žiri i to u više kategorija za koje moramo reći da su krajnje simpatične i usaglašene sa osobinama ljubimaca!

Pariz u vašem gradu!

Tako će između ostalog, biti proglašen Ljubimac sa najslađim pogledom, srpski šir kan, lenjivko, super lokna, cica zavodnica,… i ovde ćemo se zaustaviti, iako tu nije kraj. Nešto ipak treba da ostavimo i za vašu maštu, zar ne?

Ostavljamo vas u neizvesnosti, ali ona neće trajati još dugo, jer nas veliki PET PARTY očekuje za malo više od mesec dana!

Ukoliko to još niste učinili, prijavite se za dolazak na linku:

PET PARTY 2015!

I da – najbitnije je da je sve POTPUNO BESPLATNO! Vidimo se!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.