Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET NOVI SADE, SPREMI SE: Biramo ljubimce sa najviše stila!

NOVI SADE, SPREMI SE: Biramo ljubimce sa najviše stila!

0
PODELI
ljubimce petface

Iako je Pet Party u Novom Sadu završen odavno, mi nismo zaboravili naše drage ljubimce iz ovog grada. Sada, kada smo izabrali najelegantnije ljubimce Beograda, red je da krenemo u poteru za četvoronožcima sa najviše stila i šarma kada je vojvođanska prestonica u pitanju.

Pročitajte još: DAN KUĆNIH LJUBIMACA: Ovako smo se zabavljali u Novom Sadu!

ljubimce petfaceNa najveću žurku za kućne ljubimce koja je održana 18. juna u BIG Šoping Centru osvrnućemo se ukratko i podsetiti vas koliko je to bio poseban dan za sve nas. Preko 120 ljubimaca uveličalo je ovaj događaj, a svi koji su bili, složni su u mišljenju da su smeh i dobra atmosfera obeležili i ovaj Pet Party.
Sada, sa svim našim dragim posetiocima nastavljamo druženje u okviru jednog specijalnog nadmetanja – IZBORA ZA NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE. Uslov za učešće steklo je 89 ljubimaca, odnosno svi oni koji su se fotografisali iza specijalnog zida.

Pročitajte još: Počinje IZBOR ZA NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE BEOGRADA!

ljubimce petfaceNjih 89 odreda, lepotani su bez premca i tu nema spora. U pitanju je jedna šarena ekipa – mnoštvo pasa, prošarano prisustvom maca lepotica, degua, morskih prasića, nimfi…Ne samo da im je zajednička lepota, već i samopouzdanje sa kojim su pozirali. Objektiv fotoaparata našeg dragog fotografa Ivice, uspeo je da zabeleži baš svaki neodoljivi pogled, kao i sve neobične stajlnge, frizure i pozeraje.

Jedan pogled na fotografije, biće dovoljan da shvatite su u pitanju stvarno nestvarno lepi i šarmantni ljubimci. Ono što sada sledi je da među njima, izaberemo one sa najviše stila, šarma, stava i gracioznosti. Neki bi rekli da je nemoguće izabrati baš takve ljubimce među ovolikim lepotanima. Mi se ne bi složili, jer verujemo da među njima postoje oni koji su za „mrvicu“ naočitiji od ostalih. Zato želimo da nam pomognete da ih pronađemo. I to ne jednog – već njih troje. Tražimo najelegantnije u kategoriji PAS, MAČKA I SITNA ŽIVOTINJA. Procedura je jednostavna i podrazumeva samo nekoliko klikova. Dovoljno je samo da odete na Facebook stranicu Ljubimci su zakon gde se nalazi aplikacija NAJELEGANTNIJI LJUBIMCI. Klikom na nju ulazite u album gde se nalaze upravo svi lepotani. One koji na vas ostave poseban utisak nagradite priskom na dugme VOTE. I to je to… 😀 Oni ljubimci koji ostvare najviše glasova u svojoj kategoriji poneće titulu pobednika – NAJELEGANTNIJEG PSA, MAČKE I SITNE ŽIVOTINJE. Njih očekuju slava i obožavaoci, ali i specijalne, ukusne nagrade.

ljubimce petface

Pročitajte još: VIKEND U ZNAKU LJUBIMACA: Ovako smo se družili u Delta City-ju u subotu!

Ovo specijalno nadmetanje počinje upravo danas i trajaće sve od 18. jula. Taj vremenski razmak od dve nedelje je više nego dovoljan period da dooooobro proučite naše kandidate, da za njih glasate, ali i da ih preporučite prijateljima.

Zato pravac na aplikaciju:
  

NAJELEGANTNIJI LJUBIMCI NOVOG SADA

I GLASAJTE, GLASAJTE, GLASAJTE!!!!

P.S. Pozivamo sve vlasnike na fer plej i napominjemo da pre početka takmičenja bace jedan pogled na uputstva i napomene koje se nalaze u aplikaciji.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.