Naslovna VESTI MAČKE RIP LOKI: Uginula jedna od najpoznatijih maca sa Instagrama!

RIP LOKI: Uginula jedna od najpoznatijih maca sa Instagrama!

0
PODELI
Loki petface

Svoju popularnost, Loki je stekao zbog svoje namrgođenosti! Udomili su ga kada je bio jako mali, a zbog svog specifičnog izgleda, postao je Instagram zvezda. Na ovoj popularnoj društvenoj mreži, prati ga 80 hiljada ljudi širom sveta!

„Grumpy cat“ pazi se: Stigao je Mrzovoljni Albert! (FOTO)

Nažalost, njegovi vlasnici su objavili da je Loki preminuo i to nakon rutinskog stomatološkog zahvata.

Loki petface

– Brent i ja smo totalno utučeni. Sinoć smo neočekivano izgubili našeg najboljeg prijatelja. Odveli smo Loki na čišćenje zuba i tokom oporavka žena iz osoblja je primetila da otežano diše. Pokušali su sve, ali naše maleno srce to nije više moglo da izdrži. Veterinari sumnjaju da je imao srčanu bolest, koju niko nije primetio do juče. Znamo da mnogi nikada nisu upoznali Lokija, ali on je uticao na sve vas. Danas ćemo objaviti neke od naših omiljenih fotografija. Hvala vam što nas podržavate, nikada vam nećemo biti dovoljno zahvalni. Loki, zauvek ćemo te voleti, napisali su vlasnici na Instagram stranici i tako saopštili tužne vesti fanovima.

Sećate li se “Grumpy Cat”: Mrzovoljna konkurencija joj stiže pravo iz Japana!

Loki petface

Loki je imao 8 godina, ili u našim 48, a vlasnica Sara se zahvalila svim koji su ga uprkos “pomalo zastrađujućem izgledu” voleli!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.