Naslovna VESTI PSI NIKOLINA: “Danas je LOVAC ubio najboljeg prijatelja moje dece, našeg Spajka”!

NIKOLINA: “Danas je LOVAC ubio najboljeg prijatelja moje dece, našeg Spajka”!

2
LOVAC ubio petface

Za porodicu Jakolić jučerašnji dan je bio najtužniji. Izgubili su svog vernog prijatelja, člana porodice, najboljeg drugara dece, psa Spajka.

-Danas je lovac ubio najboljeg prijatelja moje djece! Najdobroćudnije stvorenje na Zemlji! To predivno biće koje sam udomila dok je bio štene, napisala je Nikolina na svom Facebook profilu želeći da podeli bol i tugu sa svojim pratiocima.

VRANJE: Komšija upucao psa, lovačkom puškom, a onda mu rekao: “IZVINI, NISAM ZNAO DA JE TVOJE”!

Ono što je dodala je da je lovac znao da je pas njen, što joj dodatno otežava ovu tužnu situaciju.

LOVAC ubio petface

-Što je najgore, znao je čiji je pas. Znači, mogao je nazvati da si dođemo po psa na livadu. Ali nije, ustrijelio ga je! Dva puta! Autom se vratio da ga dokrajči i za to imam svjedoke! Možda smo ga mogli spasiti. Kako nazvati takvu sortu? Kakva je to osoba, kaže Nikolina.

Vest da im nema njihovog Spajka, najteže su primili Nikolinini mališani, ali  suprug.

POBEDA LJUBITELJA ŽIVOTINJA: Prvi lovac u Hrvatskoj koji je osuđen zbog pucanja na psa, Brika!

– Kako nam je, reći ću Vam. Tinejdežr se zatvorio u sobu i ne izlazi, muž i ja plačemo cijeli dan, a beba plače uz nas. Nije joj jasno da više neće Spajku dizati usne i brojati zube. Eto, tako nam je, dodala je ona.

LOVAC ubio petface

Porodica Jakolić je odmah preduzela sve neophodne mere i slučaj prijavila nadležnima, ali i medijima, jer kako kaže “neće stati dok pravda ne bude zadovoljena”.

– Ne mogu Vam opisati kako se osjećam kad znam da je to napravio netko tko nas poznaje i tko poznaje psa. Poduzela sam sve legalne mjere i tu neću stati. Kućne ljubimce je zabranjeno ubijati iz obijesti. Nemaju ga pravo ubiti. Moraju postupiti kao s napuštenom životinjom. Kad se očita čip, ja dođem po psa i platim kaznu. Kraj priče. Nitko nikoga ne smije ubiti, napisala je ona uz niz fotografija koje svedoče o ljubavi u kojoj je Spajk uživao.

RIP, nadamo se da si sada na nekom boljem mestu, daleko od ljudskog zla 🙁

Foto: Privatna arhiva

2 KOMENTARA

  1. Ma nemoj,a sta je tvoj Spajk trazio na livade?Pa sta ako je napao tog coveka lovca?.Gospodjo vi prvi niste postovali pravila,pustili ste krvolocnog psa bez korpe i bez povodca?Jos trazite da vam tu neko postupa po zakonu,zbog takvih neodgovrnih kao sto ste vi,sto pustaju tako pse nastradalo je nekoliko osoba a da ne pricam koliko osakacenih ima

    • Krvoločnog psa??? Pametnjakoviću, pogledaj fotografiju tog psa i bebice i onda objasni gde ti vidiš i na osnovu čega pišeš da je krvoločan?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.