Naslovna VESTI PSI Luna i King su proglašeni opasnim psima, ako im ne pomognemo –...

Luna i King su proglašeni opasnim psima, ako im ne pomognemo – eutanaziraće ih!

0
PODELI
Luna petface

Luna i King su pit bulovi koji se trenutno nalaze u azilu u Puli. Tamo su, kako kaže Mira, u zatvoru – jer na takve uslove nisu navikli!

Luna i King u zatvoru, a vlasnica na slobodi – bez da plati za svoje postupke koji su doveli ovo dvoje u ovu poziciju. Ona ih je potpuno zanemarivala i nije imala ni malo vremena za njih, pa su oni počeli da se ponašaju “kako su hteli”. Oduzeti su od nemarne vlasnice i već pet meseci zatvoreni u kavezu, napisala je Mira u opisu video snimka!

Policija u tri godine vlasnicima oduzela 4.757 takozvanih opasnih pasa!

Luna ima sedam, a King samo dve godine.

Luna petface

– Za Lunu i Kinga trebamo iskusne osobe. Ne one “imam pse čitav život”, već one koje su imale iskustva sa istraumatizovanim i nestabilnim psima. Vode se kao opasni psi, pa je potrebno udomiti iih u skladu sa Zakonom o držanju takvih pasa. Idealno bi bilo da imaju dvorište, dok “ne dođu sebi”, dodala je Mira.

Oni nisu krivi što se niko nije bavio njima, a boravak u kavezu će ih psihički uništiti ! Zato, hitno moraju otići u privremeni smeštaj u kom će biti voljeni.

VRLO OPASNI PSI I NJIHOVI OPASNI POLJUPCI: Spašeni pit bulovi ne prestaju da se ljube!

– Nažalost situacija je stvarno tragična i očajna i oni hitno moraju napolje iz tog horora. Šta da vam kažem kada mi pada na pamet da se eutanaziraju, jer su stvarno psihički uništeni, dodala je Mira.

Sve informacije za ove divne pse možete dobiti na Facebook stranici Mira Banković ili Napuštene duše traže dom.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.