Naslovna VESTI MAČKE BEOGRAD: Jovani je nestao mačak – nudi nagradu nalazaču!

BEOGRAD: Jovani je nestao mačak – nudi nagradu nalazaču!

0
PODELI
mačak petface

Svi oni koji imaju psa ili mačku znaju koliko je strašno kada se kućni ljubimac izgubi i sve bi uradili da mu uđu u trag. Upravo SVE uradila je i Jovana, kojoj ne nestao mačaka pre 10 dana! Zato se obratila i našoj redakciji za pomoć!

– Molim vas pomozite mi, nestao je pre 10 dana u Ljermontovoj ulici, u opštini Voždovac. Sve smo pretražili, od njega ni traga ni glasa, očajna je Jovana!

PRAVA ENIGMA: mačak se posle 3 godine vratio kući, a nakon toga je ponovo nestao!

Kako nam je objasnila, uradili su sve za ovih deset dana, ali mačak kao d aj eu zemlju propao. Čak se sprmeila i na najogre, ali – kako kaže – sigurna je da nije nastradao jer bi do sada već pronašli uginulo telo.

mačak petface

– Sigurno ga je neko uzeo, jer bismo ga do sada našli u bilo kom stanju. Zato smo zamolili sve da odštampaju ovu fotografiju i zalepe na svoje zgrade, ulaze,… SIgurni smo da ga je neko sklonio sa ulice i sada možda oni traže nas. Nalazaču sledi i nagrada, samo da ga nađemo, dodala je Jovana!

Poznati komičar samo jednim „tvitom“ spasio 650 napuštenih pasa!

Zato, odazovite se Jovaninom apelu, preuzmite ovu fotografiju, odštampajte je i postavite u ulaz svoje zgrade. Možda se izgubljeni mačak nalazi baš u vašem kraju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.