BEOGRAD: U domu Andrić mačak Nebojša već dve godine čuva Anastasiju!

Hiljade i hiljade šerova, komentara i lajkova „zaradio“ je mačak Nebojša i porodica Andrić te 2014. godne! Pitate se zašto? Zato što su nama, ali i svetu poslali najlepšu poruku – da maci svakako jeste mesto uz novorođenče.

VREME JE DA SE ISTOPITE OD PREVELIKE LJUBAVI: Maca Nebojša svakodnevno čuva bebu Anastasiju!

Tanja Andrić iz beogradskog naselja Banovo Brdo, tada je za Petface govorila o zajedničkom životu sa Nebojšom, omiljenim mačkom, i trenutku kada je saznala da će njen i suprugov život ulepšati jedna beba! Odluka da zadrže Nebojšu tada je izazvala buru negativnih komentara – kako od njenih poznanika, tako i od pojedinih čitalaca našeg portala!

mačak Nebojša petface

Nebojša i Anastasija 2014. godine

Međutim, ništa nije moglo da ih pokoleba – mačak Nebojša ostaje u domu, u koji je 2014. godina stigla i preslatka Anastasija!

mačak Nebojša petface

Dve godine nakon ove priče želeli smo da vidimo šta se u porodici Andrić u međuvremenu desilo. A tamo, dve ipo godine stara Anastasija svog najboljeg prijatelja Nebojšu pregleda 😉

POGLEDAJTE VIDEO!

Pročitajte još:
PRESLATKO: Ova mačka je savršena dadilja novorođenoj bebi!

mačak Nebojša petface

– Oni su najbolji prijatelji. Zajedno se igraju, spavaju i kupaju. Nije bilo uvek lako, ali eto postali su nerazdvojni drugari, kaže nam je Tanja dok nam daje njihove fotografije! Od prvog dana zajedničkog života pa evo do danas, Anastasija i Nebojša (ili Neša, Neka, Meka, Peka, princ kako ga ona zove) mogu se pohvaliti najvernijim prijateljstvom!

Pročitajte još:
URNEBESNO: Reakcija mace kada je saznala da je u njihov dom stigla beba! FOTO

mačak Nebojša petface

Uživamo u njihovim fotografijama, video snimcima, a za vas izdavajmo jedan koji nosi istu poruku kao i pre 2 godine – ne izbacujte ljubimce kada u dom stiže beba. Dobićete vernog prijatelja, čuvara, bebisitera! Dete će vam sigurni smo biti zahvalno! 😉

mačak Nebojša petface

mačak Nebojša petface

porodica Andrić!