Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO: mačka i gušter najbolji su prijatelji

U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO: mačka i gušter najbolji su prijatelji

1
PODELI
mačka i gušter petface

mačka i gušter: Često pišemo o tome kako psi imaju prijatelje među pripadnicima svih životinjskih vrsta. Za mačke ne možemo reći da su baš toliko prijateljski nastrojene. Ipak, naša današnja priča je izuzetak – ova mačka i njen najbolji prijatelj gušter, nerazdvojan su tandem.

Naime, mačka Papet i njen drugar,  Puf postali su hit u on-line svetu. Ovaj dvojac na društvenoj mreži Facebook ima svoju stranicu, tako da ljudi širom sveta imaju priliku da uživaju u njihovim dogodovštinama.

Puf je gušter, pripadnik vrste “kopneni bradati zmaj”, a ovu vrsta se sve češće može sresti kao ljubimac. Na prvi pogled ovaj spoj može delovati malo čudno, ali oni svoju različitost ne vide kao prepreku za razvoj prijateljstva. Kao i svi bliski prijatelji, oni dosta vremena provode zajedno. Da bi očuvali prisnost, oni dozvoljavaju jedno drugom momente privatnosti i osame, kada nekom od njih naiđe “žuta minuta”.

Predstavljamo vam neke od najinteresantnijih momenata ovog živopisnog para:

  1. Naša prva fotografija pokazuje bliskost između mačke i guštera.

mačka i gušter petface2. Oni uživaju i odmaraju kad god im se prohte, a ponekad ti momenti podrazumevaju da Papet i Puf leže jedno preko drugog.  Kada jedno od njih nije najbolje volje, ne ustručava se da pred drugim to slobodno izrazi. To je pravo prijateljstvo, zar ne?

3. Papet ooooobožava da nosi nesvakidašnje detalje, a u tome ima bezrezervnu podršku svog najboljeg drugara.

mačka i gušter petface

4.Sledeća fotografija pokazuje da i Puf ima smisla za modu.

mačka i gušter petface5. Reklo bi se da ovaj dvojac istinski uživa u svakom zajedničkom trenutku.

mačka i gušter petface

I na kraju…čini se da su oni svesni koliko su neodoljivi. 😀
Kao što često naglašavamo, prijateljstvo jeste jedan od najvećih dragulja.  Osvrnite se malo oko sebe i ne dozvolite da vas različitost udalji od nekoga ko bi mogao biti vaš idealan prijatelj – mačka i gušter su dokaz da je sve moguće.

Socijalizacija kod ljubimaca je veoma bitna. Ono što je takođe važno jesu ishrana i nega. Tek kada se ispune svi ovi aspekti, ljubimac može biti zdrav i srećan. Pravilna i balansirana ishrana, uvek je preduslov dobrog zdravlja. Naša preporuka za sve mace je premium hrana sa šest zvezdica, Taste of the Wild. Njihova linija prozvoda može se pohvaliti jedinstvenim izvorom proteina životinjskog porekla. Svi proizvodi su bez žitarica, a obogaćeni su voćem i povrćem, koji pospešuju imunitet vaše mačke. Ne meniju za njih postoje dve preuuuukusne varijante: pečena srnetina sa dimljenim lososom i pastrmka sa lososom. Vaše je samo odaberete.

mačka i gušter taste of the wild petface

Taste of the Wild – za najveće gurmane među mačkama.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.