Naslovna VESTI MAČKE NISU MOGLI DA VERUJU: Ako ste mislili da je mačka probila zid...

NISU MOGLI DA VERUJU: Ako ste mislili da je mačka probila zid glavom…

0
macka probila glavom petface

Jednog jutra je Dženi Titer bezbrižno spremala doručak za svoju decu kada je spazila jednu neverovatnu scenu u svojoj kuhinji.

Sve je bilo normalno tog jutra, Dženi je kao i obično ustala i dok su se njana deca budila i spremala za novi dan ona je počela da pravi doručak za njih. Međutim, jednog trentka kada je podigla pogled ugledala je svog mačka Lokija kako se “zabio u zid”?

PROČITAJTE I:

Šta NE TREBA RADITI kada odlučite da usvojite mačku?

Koliko god to čudno zvučalo, ipak je po malo i istinito. Iznat ulaznih vrata u kuhinju postoji jedna četvrtana rupa za ventilaciju iz te prostorije. Ali, ova rupa je isto tako bila i velika fascinacija mačka Lokija koji je, tako da se žargonski izrazimo, “merkao” rupu dugo vremena.

Ovoga puta Loki se odvažio i skočio ka rupi, izveo je neverovatan skoka, to svakako, ali pogledajte u kakvoj se situaciji našao nakon skoka:

Loki se našao u krajnje nezavidnoj situaciji s obzirom na to da je rupa mala, odnosno da je on veliki za nju. Nije uspeo da se provuče kroz nju i tako je ostao zarobljen da visi iznad vrata. 

Sve je ovo postalo smešno, naravno, tek kada su videli da je sa Lokije sve u redu i kada su shvatili da nema nikakvih tegoba. 

Srećom sve se dobro završilo, za još jednu radoznalu mačku. 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.