Naslovna Komercijalna grupa PROBIRLJIVICE: Mačke biraju hranu i prema obliku!

PROBIRLJIVICE: Mačke biraju hranu i prema obliku!

1
PODELI

Mačke biraju hranu: Mačke su poznate po svojoj izbirljivosti i ponekad vam se čini da joj je nemoguće udovoljiti. Pokušaj pripremanja obroka u sopstvenoj kuhinji retko može uroditi plodom. Iako će ga ona neko vreme rado jesti, vrlo brzo će zatražiti promenu i novitete.

Pored toga što joj vaš trud neće dugo biti zanimljiv, u ulozi kuvara nikada nećete biti sigurni da se u obroku nalazi sve što je vašoj maci neophodno za zdrav i kvalitetan život.

Pročitajte još:
Da li znate: Zašto mačke žvaću krpice, kesice, trakice?

Koliko su mačke probirljive govori i činjenica da Mačke biraju hranu uzimajući čak i oblik hrane koja je pred njima kao kriterijum! Pored toga, važni su im miris i svakako ukus. Oduševljenje jednom vrstom hrane ne traje dugo i zahtevaju česte promene u svojoj posudi, pa se spremite za igru “čik pogodi šta mi se danas jede”.

Mačke biraju hranu petface

Osim hrane, mace umeju da budu izbirljive i po pitanju posude iz koje jedu. Sada već sigurno pomišljate da preterujemo, ali razlog za ovu probirljivost je više nego opravdan. Naime, zbog svog hemijskog sastava, posude napravljene od nekih plastičnih materijala izazivaju iritaciju kože oko usta. Iz tog razloga, posude za hranu iz koje jedu treba da budu od metala ili keramike.

Pročitajte još:
Idu hladni dani – pomozite psima i macama na ulicama!

Preporučuje se i da svaki ljubimac u kući ima svoju posudu i da se one redovno čiste.

Ali na vašu sreću, postoje „majstori svog zanata”. Prestanite da brinete oko izbora hrane za Vašu macu ljubimicu i izađite iz kuhinje, jer sve što danas treba da uradite da biste udovoljili svojoj ljubimci je da joj ponudite našu Friskies hranu za mačke: otvorite kesicu, sipate u činiju i gotovo!

Mačke biraju hranu friskies petface

Sa našom hranom ne morate da brinete da li su dobili sve što im treba, jer je sve zaista tu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.