LJUBAV: Makaki majmun je usvojio napušteno štene!

Da u svetu životinja podele ne postoje, potrvrđuje naša sledeća priča. Jedan majmun je usvojio štene koje je živelo samo na ulici, kao da je to najprirodnija stvar na svetu. Mi smo iskreno dirnuti gestom, ali i ljubavlju koja se razvila između ovog neobičnog dvojca.

Pročitajte još: VIDEO: Majmun i buldog – Pakun i Džejms – najbolji prijatelji!

majmun je usvojio štene petfaceMeštani jednog indijskog grada prvo su bili začuđeni i nemi na prizor majmuna koji je usvojio štene. Ipak, drugi pogled na ovaj tandem obično bi izazvao dirnutost gestom ovog primata. Naime, koliko god da bi stanovnicima ovaj spoj bio bizaran, svi bi ubrzo postali razneženi ljubavlju i saosećanjem koje se razvilo između majmuna i šteneta.

Pročitajte još: TUGA: Ženka makaki majmuna ne ispušta iz zagrljaja mrtvo mladunče!

majmun je usvojio štene petfaceDetalji o tome kako je došlo do ovog sudbonosnog susreta nisu poznati. Jedino što je izvesno je da je štene rođeno na ulici gde je na kraju i odrastalo bez ikog svog. Pardon, tako je bilo dok se nije pojavio majmun koji sada svog malog štićenika ne ispušta iz vida ni na trenutak. On ga čak brani i od ostalih uličnih pasa. Takođe, kada im prolaznici ostavljaju hranu, majmun daje štenetu da jede prvo.

Pročitajte još: Ovaj majmun je narušavao mir jednog indijskog velegrada, pa je policija morala da reaguje!

majmun je usvojio štene petfacePrizor na majmuna koji je udomio štene pokazuje da razlika u vrsti postaje nevidljiva kada je u pitanju ljubav i saosećanje. Makaki je postao odgovoran roditelj jednom mališanu, čiji bi se opstanak dovodio u pitanje da se on nije pojavio.

majmun je usvojio štene petfaceIz ljubavi i posvećenosti ovog majmuna koji je udomio štene može se dosta zaključiti o vezama, zar ne?!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0