Naslovna VESTI PSI NAJNOVIJA VEST: Poluslepi pas Maks 15 sati čuvao nestalu devojčicu od tri...

NAJNOVIJA VEST: Poluslepi pas Maks 15 sati čuvao nestalu devojčicu od tri godine!

0
PODELI
Maks petface

Sedamnaest godina stari pas, po imenu Maks, postao je pravi heroj – sasvim zasluženo! Naime, ovaj ostareli, nagluvi i poluslepi pas čuvao je trogodišnju devojčicu, koja je odlutala u australijsku divljinu i zaradio je titulu počasnog policijskog psa 😉

SRUŠILA INTERNET: Pas pored puta čuvao prijatelja koji je stradao!

Devojčica Aurora odlutala je u petak iz svog doma u Kvinslendu, a za njom je krenuo 17-godišnji nagluvi i poluslepi pas Maks, koji je ostao uz nju sve dok je u subotu nisu pronašli rođaci na jednom brdu, oko dva kilometra od kuće.

Maks petface

Njena baka Lajza Mari Benet čula ju je kako doziva i požurila na vrh brda, gde ju je dočekao pas i odveo do Aurore, rekla je za australijske medije. Kako je saopštila porodica, Aurora se sa psom sakrila ispod nekih stena i provela noć na temperaturi od 15 stpeni Celzijusa. Zadobila je samo manje ogrebotine.

U potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više od stotinu ljudi.

LJUBAV: Pseći heroj svojim telom štitio povređenu prijateljicu!

Ima samo tri godine. Mogu zamisliti da je bila vrla prestrašena i da joj je bilo hladno tokom noći, rekao je inspektor Kreg Beri i dodao: “Verujte da je pas bio dobro društvo i da ju je grejao. To je dobar ishod”.

Porodica malene Aurore biće mu večno zahvalna, a lokalna policija dala mu je odličje za hrabrost.

Bravo, Maks!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime