Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Malenica je bila Duletova miljenica – ali je on nažalost preminuo!

BEOGRAD: Malenica je bila Duletova miljenica – ali je on nažalost preminuo!

0
PODELI
Malenica petface

Za prijatelje, Dule Polovina je bio najbolji čovek, samotnjak, boem, pecaroš! u ovom delu Beograda nema osobe koja ga nije poznavala. Nažalost, Dule je preminuo. Osim neizmerne tuge i bola koje osećaju, Duletovi prijatelji imaju još jednu misiju – da udome Malenicu, Duletovog psa!

– Naš dragi prijatelj Dule Polovina preminuo je pre nekoliko dana. Duletov pas, Malenica, pregotivna brkata ženkica je sad kod nas, ali na našu veliku žalost, mi nismo baš najpogodnija ekipa za čuvanje psa u stanu, jer smo često odsutni. Ako neko ima ideju gde bismo mogli da je udomimo, to bi bilo maestralno, napisao je Sale, Duletov prijatelj!

Hačiko iz Kuršumlije: Pas čeka vlasnika, koji je preminuo, već godinu dana!

Sale je dodao i da je pas poslušan i vrlo zahvalan za čuvanje, što uključuje i šetnju bez povoca i slušanje svih komandi.

– U dvorištu u kom je Malenica živela je bilo nekoliko maca. Živela je slobodno, u dvorištu, bez ograda! Sa macama je bila u simbiozi, a sa kucama je u fazonu – ne diram te, ne diraj me, dodao je Sale.

Šaljemo apel svima da podelite priču, jer Malenica zaslužuje ljubav bar upola veliku kao onu koju je dobijala od svog preminulog vlasnika. PODELITE!

KONTAKT OSOBA: SALE IVANOVIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.