Naslovna VESTI PSI Marijan (35) iz Save izvukao džak sa 5 štenaca haskija!

Marijan (35) iz Save izvukao džak sa 5 štenaca haskija!

2
PODELI
spasio haskija petface

Pecao sam na obali Save, u mestu Nart kraj Ivanje Reke i počeo je vetar. Čuo sam da je u vodu nešto pljusnulo i mislio sam da je grana ili riba. Tad sam vidio čoveka kako u Savu baca vreću iz koje se čulo cviljenje, ispričao je Marijan Pavić iz Zagreba, a prenosi „Kurir“.
Odmah je skočio u reku i u poslednjem trenutku izvukao je džak u kome su bili, još uvek živi, štenci. Reč je o mešancima staforda i haskija, a procena je da su stari svega nekoliko dana!
– Već sam bio spremio štapove i opremu u auto te sam potrčao gore do auta i presreo čovjeka koji je bacio psiće. Pitao sam ga: “Čoveče, što radiš, jesi li normalan?“, a on je bez reči sjeo u auto i odjurio, zgrožen je Marijan, koji čoveka opisuje kao proćelavog i prosedog gospodina, između 55 i 60 godina.
Kako prenosi Kurir, vreća je bila od tvrde plastike i pored toga što je u njoj bio kamen, nije potonula. Psi su hvatali vazduh u nekoliko centimetara vode koja je bila unutra. Cvileli su, a samo zahvaljujući Marijanovoj brzoj reakciji izvukao ih je, osušio i odneo kod strine koja živi u blizini.
Štenci su dobro, zdravi su i kako kaže Marijan jedu na svaka tri sata!
Ovo se zove sreća u nesreći, a o delu ovog (ne)čoveka nemamo dodatnih reči.

Izvor, Foto: Kurir

2 KOMENTARA

  1. Jel ovo monstrum uradio zato što su mešanci, pozivam ga u moj stan da vidi našu borbu za ranjenog “uličara” ….Skotovi , sve manje podnosim ljude….

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.