PET PARTY MASKENBAL za sve ljubimce Beograda

Najveća žurka za ljubimce, a ovaj put POD MASKAMA, ponovo je u gradu! Tako je, PET PARTY i ove godine stiže u Delta City i to u subotu 13. maja od 13 časova!

maskenbal petfaceSedmi PET PARTY, a isto tako verujemo i NAJVEĆI, održaće se za dva vikenda u holu Delta City-ja a očekujemo životinje svih vrsta, jer kod nas nema diskriminacije. Mace  i kuce svih rasa, kao i mešanci, pozvani su da se pridruže našoj zabavi. Ne izostavljamo ni papagaje, kuniće, morske prasiće, kornjače, ježiće i druge ljubimce svih vrsta, veličina i životne dobi.

Pročitajte još: PET PARTY: Ovako smo u subotu uživali u Novom Sadu

Kao i svake godine, očekuje vas pregršt interesantnih i kreativnih sadržaja, tako da vas ohrabrujemo da povedete i svoje najmlađe članove porodice, kako bi se i oni zabavili sa svojim krznenim, pernatim, bodljikavim i drugim drugarima.

maskenbal petfaceOno što možemo da garantujemo jeste da BAŠ NIKO neće otići kući PRAZNIH ŠAPA. I ove godine smo pripremili za vas ukusne paketiće, koje će dobiti svi ljubimci koji se prijave i prodefiluju našim dobro poznatim ZELENIM TEPIHOM!

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU: Cuki Nikolić, PETFACA i prva maca grada Beograda

Naravno, tu su i posebne nagrade koje su sa ljubavlju pripremile kompanije MJ Trade i Trainer, a njih će dobiti pobednici u čak 14 kategorija, koje će birati specijalni žiri. Kategorije u kojima će se vaši mezimci nadmetati su: EKSTRA ČUPAVKO, SUPER KLEMPA, SRPSKI ŠIR KAN, NAJ KANDŽA, EKSTRA REPIĆ, JEDAN JEDINI, MIKRO ŠAMPION, GULIVER, NAJ PAR, NAJSLAĐI POGLED, NAJ LAJAVKO, CICA ZAVODNICA, STANLIO I OLIO i UDAVAČA.

maskenbal petfaceUkoliko mislite da baš vaš ljubimac odgovara nekoj od ovih kategorija, nećete časiti časa, već ćete se odmah prijaviti za najveću žurku za ljubimce u gradu. Ali čekajte, ovde nije kraj za naš PET PARTY MASKENBAL! Svi ljubimci koji ponosno prošetaju našim tepihom sa svojim vlasnicima i dobiju ukusni paketić, fotografisaće se maskirani i ispred našeg Trainer zida i tako steći priliku da postanu PETFACA BEOGRADA.

Obavezno se prijavite za najzabavniju žurku u gradu, a evo kako to možete i učiniti:

U NASTAVKU OVOG TEKSTA, U DELU ZA KOMENTARE, UPIŠITE NAM SVOJE:

IME I PREZIME

BROJ, VRSTU I IME LJUBIMACA koje dovodite