TUŽNA VEST: Uginuo Mange, pas, pratilac Jovana Memedovića!

Jovan Memedović dobro poznato lice javnosti – autor i voditelj sada već kultne emisije „Sasvim prirodno“, lovac i ribolovac, sportski novinar, jedno od najprepoznatljivijih i najomiljenijih lica Radio-televizije Srbije, veliki ljubitelj pasa.

Nema osobe koja je bar jednom pogledala čuvenu emisiju a koja nije zavolela i njegovog pratioca, psa Mangea. Danas, na zvaničnom Facebook i Instagram profilu, Jovan Memedović objavio je da je nažalost ostao bez svog najboljeg četvoronožnog prijatelja!

Memedović petface

– Napustio nas je verni prijatelj, saputnik, član porodice i član TV ekipe. MANGE, nedostajaćeš, stoji u saopštenju na Facebook stranici!

Pročitajte još:
Poznati voditelj JOŠ JEDNOM udomio psa – ovog puta bez noge!

Memedović petface

Mange je bio pas rase nemački ovčar, koji je zajedno sa Nanom, bio obožavani pas poznatog voditelja! Za pseći život, Mange je doživeo duboku starost i uginuo je u 14. godini.

Pročitajte još:
NOVI SAD: Policijski pas Maks uginuo od tuge na dan sahrane svog vodiča!

Memedović petface

Sasvim Prirodno je dokumentarno putopisni serijal o prirodi, životinjama i ljudima koji žive sa prirodom. Tim je putovao Srbijom, Crnom Gorom, Balkanom, a bili su i na Islandu, Grenlandu, Svalbardu, u Sibiru, Laponiji, Norveškoj, Tadžikistanu, Kirgistanu,..

Memedović petface

Iako je dočekao duboku starost i video „pola sveta“, Mange će sasvim sigurno nedostajati ovoj ekipi, ali i svima nama!

Memedović petfaceFoto: Facebook, Instagram

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0