Naslovna VESTI PSI Merkator u Nišu pustio psa sa ulice da se ugreje – fotografije...

Merkator u Nišu pustio psa sa ulice da se ugreje – fotografije samo “pljušte”!

8
Merkator u Nišu petface

Merkator u Nišu jedno je od omiljenih mesta za kupovinu svih građana, a od danas pogotovu onih koji vole životinje. Razlog tome – gest menadžemnta koji je za svaku pohvalu!

Naime, kako je u jednoj od Facebook grupa napisala Jelena, menadžent Merkatora pustio je jednog pa, koji je našao mesto gde će zaspati, na toplom, bezbrižan jer ga oigledno niko ne dira!

Merkator u Nišu petface

– Oko 20h večeras. Oduševila sam se kad sam ga videla, napisala je Jelena uz fotografiju koja je za smao nekoliko minuta postala jedna od najšerovanijih na Facebooku.

PROČITAJTE I:

BRAVO KRALJEVO, BRAVO “LC Waikiki”: Pustili napuštenog psa u prodavnicu, kako bi se ugrejao!

Ispod nje nizali su se komentari Jeleninih oduševljenih sugrađana, koji su se takođe uverili da je pas na sigurnom, da nikome ne smeta, tako da mirno može da odmori 🙂 Čak ga ni blicevi fotoaparata nisu poremetili 🙂

Merkator u Nišu petface

Ovo je poruka za sve objekte, da otvore svoja vrata, jer kao što vidite – njima je potrebno samo malo mesta gde mogu da se odmore, a da nije hladan i ledeni beton! UČINIMO SVI PONEŠTO!

Braaaaaaavo za Merkator!

8 KOMENTARA

    • Draga Ivana,imas ti kome da verujes. Ostavi Merkator on ti nista nije ni obecao i ne znam sta ocekujes od jednog TC. Sta li ne verujes???

  1. LJUDI HVALA VAM PUNO NA OBJAVLJENIM FOTOGRAFIJAMA! PUNO MI JE SRCE KADA VIDIM DA SU SE MOJE TOPLE FOTOGRAFIJE PROSIRILE OVAKO LEPO I PO CELOJ SRBIJI! KADA SAM VIDELA OVO, OSETILA SAM TOPLOTU OKO SRCA, ALI BUKVALNO JE TAKO BILO I NISAM MOGLA DA ODOLIM A DA NE PODELIM SA NARODOM KOJI VOLI ZIVOTINJE KOLIKO I JA! HVALA VAM! ❤️❤️❤️

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.