Naslovna VESTI PSI I MEŠANCI MOGU BITI VERNI: Kada kažete VERAN KAO PAS pomislite na?

I MEŠANCI MOGU BITI VERNI: Kada kažete VERAN KAO PAS pomislite na?

0
PODELI
MEŠANCI PETFACE

MEŠANCI to su svi oni PRESLATKI, umiljati, neodoljivi pogledi, to su svi oni veseli čupavci, lajave maze, verni prijatelji. MEŠANCI su psi bez pedigrea, ali sa OGROMNIM SRCEM! I baš zato, pozivamo SVE MEŠANCE na našu TRKU VERNOSTI!

Ukoliko još uvek niste, prijavite se odmah, jer sve je BESPLATNO. Trka vernosti će jdnom psu doneti titulu NAJVERNIJEG, a njega će pratiti – NAJSPORIJI, NAJVEĆI LENJIVAC, NAJNEVERNIJI,.. 😀 Reč je o našoj, sada već prepoznatljivoj, ŽURCI U NOVOM SADU!

MEŠANCI PETFACE

Subota, 9. jun, od 10h otvaraju se vrata BIG SHOPPING CENTRA i naše žurke! Šta nas sve vim trke vernosti čeka:

PRIJAVITE SE, SVE JE BESPLATNO: NAJVEĆE OKUPLJANJE svih kućnih ljubimaca Novog Sada!

1. UDOMLJAVANJE napuštenih pasa, o kojima brine novosadsko udruženje SPANS

2. PLAVI PAS, radionica za najmlađe Novosađane! Dečica će moći da učestvuju u radionici, koja će im doneti odgovore na mnoga pitanja u vezi sa kucama. kako da prođemo psu, kako da se igramo sa njim i kako da znamo koji je pas raspoložen, a koji nije – samo su neki od odgovora koje možete dobiti!

3. DOG POINT savetovalište. Ovaj prepoznatljiv i nadaleko poznat novosadski klub za pse, biće sa nama i na ovoj žurci. Šta su pripremili za vas, saznaćete ako u subotu dođete da se zabavimo 😀

Ovde se spisak iznenađenja ne završava! SVAKI LJUBIMAC – pas mačka, papagaj, hrčak, kunić – BAŠ SVAKI dobija paketić UKUSNE I NEODOLJIVE PURINA HRANE! Za one sa malo više sreće, tu će biti i DODATNI POKLONI 😉

Dakle, suma sumarum – dobra zabava, mnogo poklona, dobre atmosfere i pregršt smeha, poljubaca i đuskanja vas oečkuje na našem PET PARTIJU!

PRIJAVITE SE SADA I SPREMAJTE SE ZA SUBOTU! VIDIMO SE! Prijava na:

DOĐI NA ZABAVU ZA PSE – UDOMI ŠAPU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.